Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Rådgivning, teknologi og mennesker

I løpet av de siste 200 årene har bedrifter gått fra å bruke penn og papir, til skrive- og datamaskiner. Teknologien utvikler seg hver dag som går, og endringene går fortere og fortere. I bedriften brukes teknologi for å skape nye muligheter og bistå menneskene, og brukt riktig kan den både effektivisere medarbeidere og forbedre prosesser. Problemet er at bedrifter ikke har ressurser til dette, da det krever at ansatte henger med og kontinuerlig utvikler systemer og løsninger.

Ved å forstå samspillet mellom mennesker og teknologi, skaper vi effektive og lønnsomme løsninger sammen med våre kunder. Vi gjør dette gjennom:

Strategisk tilnærming

Vi jobber langsiktig for at din bedrift skal lykkes og bli mer lønnsom. Med lang erfaring og god innsikt, overfører vi kunnskap til deg og dine ansatte.

Teknologisk forståelse

Vi vet hvordan du best navigerer i vår digitale hverdag, og hvordan din bedrift kan benytte teknologi og verktøy til å øke effektiviteten.

Uavhengig forankring

Vi velger alltid de beste løsningene for kundene våre og setter dine behov helt øverst. Vi har ingen avtaler som binder oss eller kundene våre til enkelte leverandører. På denne måten får du som kunde de beste og mest funksjonelle løsningene. Alltid.

Se hvordan vi hjelper kundene våre

Henrik Ruud

Henrik Ruud

Daglig leder og rådgiver

920 88 450

henrik@eplehjelp.no

Magnus Mysen Holm

Magnus Mysen Holm

Tekniske løsninger og bedriftskonsulent

913 97 895

magnus@eplehjelp.no