Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Eplehjelp Bedrift er en helhetlig IT-partner for Apple-baserte bedrifter

Les mer

Kompetanse, tjenester og forretningsområder

Med bred IT-kompetanse rådgir, utvikler, implementerer og drifter vi en rekke tekniske løsninger for våre kunder.
Vi er spesialister på skyløsninger, den moderne arbeidsplass, opplæring, blandede miljøer (PC og Mac) og IT-drift. Vi kan med andre ord levere alt fra oppsett av en Mac og et trådløst nettverk til å digitalisere forretningsprosesser eller hjelpe dere over på moderne skyløsninger.
Ta kontakt for å ta en prat, sjekk ut en kundehistorie eller les mer ved å klikke på en av våre tjenesteområder nedenfor:

Ved å forstå samspillet mellom forretning, mennesker og teknologi,
øker vi effektivitet og lønnsomhet hos våre kunder

Halogen sine IT-løsninger var modne for utskiftning ettersom de verken støttet opp under arbeidsprosessene eller organisasjonens mål på en tilfredsstillende måte. De har nå oppdaterte IT-systemer, bedre sikkerhet og er rigget for fremtiden.

Se våre kundehistorier

Hvordan vi jobber

Vi er en helhetlig teknologipartner som jobber langsiktig for at din bedrift skal lykkes og bli mer lønnsom. Med bred teknologisk forståelse og ved å være uavhenglige av plattformer og leverandører, velger vi alltid de beste løsningene for kundene våre og setter dine behov øverst.

Les mer om hvordan vi jobber

Innsikt, refleksjoner og tips

Mange SMBer sliter med å skape verdi med teknologi

Hvordan står det egentlig til hos dere?

Test din bedrift