Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Roxy Wines trengte hjelp med konseptutvikling, teknisk strategi og utvikling av en nettside som representerer deres gode verdier. Profilen måtte appellere til både den kvinnelige konsumenten og vinprodusenter som lager fantastiske viner tilpasset vår mat- og drikkekultur.

Les mer

Roxy Wines importerer fantastiske viner til fantastiske kvinner. I samarbeid med høyt utdannede vineksperter i Palmer Group og et stort nettverk av produsenter, vil Victoria Brandvold finne de beste viner tilpasset den norske kvinnens ønsker og behov. Hun har over 20 års erfaring i vinbransjen, og et ekstra fokus på økologiske prinsipper og bærekraft gjennom hele verdikjeden.

Vi har hjulpet Roxy Wines med:

Rådgivning Rådgivning Teknologi Teknologi Mennesker Mennesker
Konseptutvikling Komplett WordPress-oppsett Opplæring: WordPress
Visuell profil Hosting og drift Opplæring: digital markedsføring
Sosiale plattformer Verktøy: Mailchimp Kontinuerlig rådgivning og sparring
Kundereise og prioriteringer Videreutvikling av nettside
Nyhetsbrev-strategi

Leveranse

Rådgiving, utvikling og digital strategi

Etter workshops med fokus på strategi, posisjonering og konseptutvikling, var ferdigstilling av den visuelle profilen første del av nettsideprosessen. Dette innebar blant annet kreative grep som justering av logo, farger og fonter sammen med Victoria, til vi var fornøyde med at resultatet representerer Roxy Wines på best mulig måte.
Etter å ha kartlagt kundereiser og konverteringsmål, utviklet vi nettsiden med fokus på et rent og feminint brukergrensesnitt. Det ferdige produktet er “to the point” og optimalisert for å gi brukeren riktig og god informasjon uten å måtte klikke seg gjennom utallige undersider.
Med roxywines.no og opplæring i bruk av WordPress på plass, gjennomførte vi oppsett og opplæring i bruk av digitale markedsførings-plattformer og strategiutvikling for sosiale medier.

Resultat

Nettside og IT-støtte

Etter et effektivt digitalt prosjekt og et godt samarbeid med Victoria, er Roxy Wines nå representert med en nettside som reflekterer deres gode verdier og kundens behov.
På roxywines.no deler Victoria også sine aller beste vintips. Vi har implementert gode løsninger for automatisk markedsføring, og med jevne mellomrom sender Victoria gjennom disse ut nyhetsbrev til alle som ønsker å få herlige vintips rett i innboksen.
Vi jobber for at Roxy Wines skal ta flere digitale steg, og bistår løpende med videreutvikling av nettsiden og generell IT-støtte når tekniske utfordringer dukker opp.

Har du også lyst til å ta nye digitale steg?

Henrik Ruud

Henrik Ruud

Daglig leder og rådgiver

920 88 450

henrik@eplehjelp.no

Herman Halvorsen

Herman Halvorsen

Utvikler

947 92 451

herman@eplehjelp.no

Mange SMBer sliter med å skape verdi med teknologi

Hvordan står det egentlig til hos dere?

Test din bedrift