Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Mission Aviation Fellowship flyr over ørkener, jungler, fjell og sumper for å hjelpe mennesker som lever i isolasjons-, konflikt- og katastrofeområder. Nå har de også valgt å flytte dokumenter og internt samarbeid opp i skyen.

Les mer

Mission Aviation Fellowship (MAF) er en tverrkirkelig internasjonal organisasjon som gjennom 70 år har utviklet seg til verdens største aktør innen bistandsflyvning med småfly. MAFs piloter er blant verdens dyktigste jungelpiloter, og hvert fjerde minutt letter eller lander et fly. De opererer 135 fly i 25 land, og IT er et kritisk støtteverktøy for at de skal kunne gjøre jobben sin.

Vi har hjulpet MAF med:

Rådgivning Rådgivning Teknologi Teknologi Mennesker Mennesker
Evaluering av verktøy Sammenslåing av flere skytjenester: Opplæring
Sky- og lagringsstrategi - Office 365 Implementering
IT-risiko - OwnCloud Kontinuerlig bistand og nødhjelp
- Dropbox
Sikkerhet
Løpende IT-drift

Flight delayed due to cloudy weather

Skykaos, duplikater, shadow-IT og frustrasjon

Lenge før MAF kontaktet oss skjønte de at de måtte over på en skyplatform for å kunne jobbe bedre sammen. De innførte flere skytjenester, men dette førte til usikkerhet om hvor ting skulle lagres, duplikater og mye leting etter dokumenter. Det var heller ikke til hjelp at flere ansatte brukte private skykontoer, som gjorde at viktig informasjon ikke alltid var tilgjengelig for alle ansatte i bedriften (også kalt Shadow-IT). I tillegg til dette hadde de også utfordringer med fulle e-epostkasser, SPAM, kalenderdeling og generelt primitive løsninger.

Pre-flight check

Langringsstrategi, sammenslåing av data og en helhetlig skyplattform

Sammen gjennomførte vi en digital kartlegging og fikk samlet data fra Dropbox, OwnCloud, lokal lagring og private skykontoer i en helhetlig skyplattform; Office 365. I tillegg til dokumenter er også e-post, kalender og andre deler av den digitale infrastrukturen samlet i samme skyplattform.

Ready for take-off

Fokus på kjernevirksomhet istedenfor teknologiske utfordringer

Nå som den digitale infrastrukturen i MAF fungerer skikkelig og er samlet på ett sted, kan de ansatte jobbe sammen i sanntid uansett hvor de befinner seg, uten fare for duplikater og usikkerhet rundt hvor dokumenter er lagret. Det gjør at de får gjort jobben sin på en effektiv og sikker måte. I tillegg er systemene og prosessene rigget for videre vekst, slik at de kan utnytte mulighetene i teknologi istedenfor å se det som et hinder.

Har du også lyst på et helhetlig IT-oppsett med en god sky-, e-post- og fildelingsløsning?

Henrik Ruud

Henrik Ruud

Daglig leder og rådgiver

920 88 450

henrik@eplehjelp.no

Magnus Mysen Holm

Magnus Mysen Holm

Tekniske løsninger og bedriftskonsulent

913 97 895

magnus@eplehjelp.no

Mange SMBer sliter med å skape verdi med teknologi

Hvordan står det egentlig til hos dere?

Test din bedrift