Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Tre geniale Apple Watch funksjoner

Apple Watch er kommet til Norge, og mange er usikre på om dette er et produkt en faktisk trenger. Magnus har funnet fram tre geniale Apple Watch funksjoner som han mener gjør den absolutt verdt å skaffe. Han demonstrerer dem i videoen over.

1. Dikter meldinger

Å skrive meldinger med et vanlig tastatur på Apple Watch er vanskelig å se for seg. Det går heller ikke an. Det du derimot kan gjøre, er å diktere meldingen med stemmen. Klokken er veldig presis, og forstår det du sier godt.

2. Hold styr på aktiviteten din

Helsefunksjonaliteten på Apple Watch hjelper deg med å holde styr på din daglige aktivitet. Du får en komplett oversikt over kaloriforbrenning, puls og tid du har stått oppreist.

3. Ring og ta telefonen rett fra håndleddet

Du kan ta telefonen og ringe venner med klokken. Dette hvis telefonen er innen rimelig avstand (10-12 m). Dersom du ligger i sofaen, eller er i en annen etasje eller rom, er dette uvurderlig. Lydkvaliteten er bra, og du høres godt i den andre enden!