Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

To iPhonetriks du ikke visste om

Her kommer det to iPhone- og iPadtriks du trolig ikke kjenner til fra før. Visste du for eksempel at du kan angre på sletting av en mail, enda det ikke finnes noen angre-knapp? Eller at iPhonen og iPaden din har et vater?

Om du sletter en viktig mail, kan det være utrolig flaut å spørre om du kan få den på nytt. Mail-appen til iPhone og iPad har heller ingen angrefunksjon, til manges store frustrasjon. Fortvil ikke, for det finnes en banalt lett måte å angre på. Det eneste du trenger å gjøre, er å riste godt på enheten.

bilde 3

Eller som de sier: «Wave your hands in the air, like you just don’t care!»

 

Det er ytterst få av oss som til daglig har et vater til hende. Det er vel strengt talt ikke så mange som trenger det heller. Allikevel har iPhonen et integrert vater. Uansett om du skal legge lister, klage på skjev pult eller bare vinne en diskusjon, kan det være greit å ha. I appen Kompass kan du dra fingeren mot venstre, for å finne Vateret.

bilde 2
Her har jeg målt pulten min på Epletipskontoret.