Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Streaming på iPad

Nå som mange kanskje returnerer fra påskeferie har vi et tips som kanskje kommer særlig godt med i bilen om du har med deg bråkete barn. Det er 3 streamingtjenester til iPad vi gjerne vil dele! iPad åpner for en hel verden med underholdning. Dette er våre streamingtips til iPad.

1. NRK

Statskanalen har faktisk en vidunderlig iPad-app! Her ligger alt som sendes på NRK, både på radio og fjernsyn. Det er også en veldig kompetativ nyhetstjeneste. Den lastes ned til både iPhone og iPad helt gratis i App Store. Det koster heller ingenting å se innhold på NRK.

IMG_0130

2. HBO og Viaplay

Begge er opprinnelig TV-kanaler, men nå også veldig bra streamingtjenester. Abbonementene koster penger, men åpner dørene for tusenvis av filmer og serier. Uendelig underholdning!

3. Netflix

Netflix kan sammenliknes med Spotify, bare for filmer og TV-serier. Her ligger mengder med underholdning. Det finnes også her en barneavdeling, perfekt for barn i baksetet!