Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Sommer med epletips.no

Det er sommer og sol, livet er herlig og vi er allerede kommet inn i den deiligste måneden i året – juli.

Etter noen knallharde eksamensmåneder er vi oppe og nikker igjen! Fra lansering i februar, jobbet vi hardt og mye for å få alt opp og gå, samtidig som vi ønsket å videreutvikle epletips.no. Det vi holdt på å glemme, var at vi faktisk er studenter og at eksamenstiden kom snikende. Vi ønsker alle å gjøre det bra på skolen og selv om det til tider er bortimot umulig, er studiene førsteprioritet. Derfor bestemte vi oss for å roe ned fra april og fokusere på skolen. Etter siste eksamen i midten av juni, tok vi en uke fri, og nå er alt fokus tilbake på epletips.no!

Denne uken har vi tatt en aldri så liten ringerunde til våre medlemmer for å samle tilbakemeldinger. Vi lever i vår egen epleboble og tror alt er helt fantastisk, så det er veldig viktig for oss å høre hva de som bruker siden mener om den. Til vår store glede fikk vi veldig mange hyggelige tilbakemeldinger, men også litt ris og konstruktiv kritikk. Selvfølgelig er det hyggelig å høre at vi gjør noe riktig, men det er også utrolig viktig at vi får tilbakemeldinger på ting som kan bli gjort bedre eller annerledes. Dette er ting vi absolutt tar til oss og som vi er i full gang med å ordne opp i.

Tusen hjertelig takk til alle som tok seg tid til å snakke med oss på telefon – dere gjør oss bedre.

Utenom dette, er det med stor glede vi kan introdusere to nye medlemmer av epletips.no-gjengen! Den første av de to, Magnus Mysen Holm, studerer Siviløkonomi ved Handelshøyskolen BI og skal bistå både i Eplehjelp og epletips.no. Magnus har stålkontroll på Apple-produkter og er en utmerket type som kommer til å gli rett inn i teamet.

Herman Kviseth Halvorsen har hjulpet oss en del tidligere, men er nå offisielt IT-ansvarlig hos oss. I og med at han har vært med tidligere, vet han akkurat hva vi trenger og hvordan det skal være. Det, sammen med at han er en teknisk trollmann, kommer til å bli en fantastisk kombinasjon. Vi gleder oss stort til å jobbe med begge!

For oss gjenstår det å ønske dere alle en fortsatt god sommer med mye sol, is og bading. Det er spennende tider i vente!