Slik kan du enkelt redigere bilder på iPhonen

Det trengs ingen tredjepartsapplikasjon for å kunne redigere bilder på telefonen. iPhonens egen Bilder-applikasjon fungerer vel så godt. Her følger en liten guide.

Det trengs ingen tredjepartsapplikasjon for å kunne redigere bilder på telefonen. iPhonens egen Bilder-applikasjon fungerer vel så godt. Her følger en liten guide.

Det første du må gjøre er å finne fram et hyggelig sommerbilde du har lyst til å redigere. Jeg valgte et bilde tatt fra monolitten i forrige uke. Du vil nå få mange valg på hva du kan gjøre.

interface

1. Røde øyne

Oppe til venstre kan du fjerne røde øyne. Bare klikk på de røde øynene, så ordner telefonen resten.

2. Autoforbedring

Oppe til høyre er det en tryllestav. Dette fordi det er akkurat det valget gjør; tryller. Nærmere beskrevet autoforbedrer tryllestaven bildet ditt, slik at det blir pent.

3. Roter, Juster og beskjær

Firkanten nederst i skjermen er et valg som lar deg beskjære eller rotere bildet. Dette er veldig hendig dersom et bilde for eksempel er litt skjevt, eller en uønsket detalj kom med. Jeg er veldig glad i symmetriske bilder, og setter veldig pris på denne funksjonen.

juster

4. Flitre

De tre sirklene i midten nederst i skjermen er et valg for bildefiltere. Her kan du bla gjennom mange filtere som alle vil gjøre bildene fine.

filter

5. Finjuster

Under det som ser ut som et speedometer ved siden av Nullstill-knappen er der du har desidert flest valg. Her kan du justere lysinnstillinger, fargeinnstillinger og svart-hvittinnstillinger. Under disse tre igjen er det flere andre valg. Valgene ser henholdsvis slik ut:

de tre

 

 

Få flere geniale tips, nyheter og eksklusive tilbud rett i innboksen!

Gjør som tusenvis av andre og hold deg oppdatert.

Vi sender deg 1-2 e-poster i måneden med nyttige tips og det viktigste du må vite fra Apple-verdenen.