Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Skru av varslinger på Mac, iPhone og iPad

Når du virkelig trenger å konsentrere deg, eller å samle tankene, kan det være irriterende med varslinger og påminnelser fra både Mac, iPad og iPhone. Jeg setter i alle fall stor pris på litt fri fra enheter. I denne artikkelen tar jeg for meg hvordan du med et par trykk eller sveip kan stilne enhetene dine.

Funksjonen jeg snakker om kalles Ikke forstyrr, og er blandt mine favoritter. På Mac finner du Ikke forstyrr i Varslingssenteret. Klikk på knappen øverst i høyre hjørnet på skjermen. skru av varslinger

Hvis du nå blar oppover i Varslingssenteret, finner du denne knappen:

skru av varslinger 2

Huker du av for den, vil du slippe alle varslinger på skjermen.

Samme funksjon finnes også på iPhone og iPad, og ligger i Varslingssenteret. Dra fingeren fra bunnen av skjermen og opp, for å vise Varslingssenteret. Valget Ikke forstyrr ligger ved siden av Lås skjermretning, og ser ut som en måne.

skru av varslinger 1

Trykk på knappen, og få en pause fra alle varsler. De vil komme opp på skjermen din, men det vil ikke lyse opp eller lage lyd.