Skriv uten å løfte en finger!

En av de nye, store forbedringene som kom med Apples iOS 8 til iPhone og iPad, er at du nå kan laste ned tredjepartstastaturer. Det betyr tastaturer utviklet av andre enn Apple. Det mange særlig gledet seg til, var tastaturet SwiftKey; et tastatur som gjør at du knapt trenger å løfte en finger når du…

En av de nye, store forbedringene som kom med Apples iOS 8 til iPhone og iPad, er at du nå kan laste ned tredjepartstastaturer. Det betyr tastaturer utviklet av andre enn Apple. Det mange særlig gledet seg til, var tastaturet SwiftKey; et tastatur som gjør at du knapt trenger å løfte en finger når du skriver.

For å forklare nærmere så er tastaturet en App du laster ned på iPhonen eller iPaden din. Den tillater deg å dra fingeren mellom bokstavene i et ord, og gjør meldingskriving morsomt, raskt og enkelt.

1: Gå til App Store

Appen ligger gratis til nedlastning i App Store. Last den ned på vanlig vis derifra.

IMG_6018

2. Åpne Appen

Det vil ligge informasjon det kan være lurt å få med seg om hvordan man bruker tastaturet i Appen. Åpne derfor, og følg trinnene.

 3. Aktiver tastaturet

Under Instillinger → Tastatur → Legg til tastatur vil alle tastaturer du har lastet ned vises. Velg det tastaturet du ønsker å legge til. Dette er altså det samme du gjør som når du legger til Emoji.

tingen2

4. Gi full tilgang

Når du har lagt til SwiftKey, må du gi applikasjonen full tilgang. Trykk på Swiftkey under Tastaturer, og huk av for Gi full tilgang. 

tingen3

 

Du kan også enkelt bytte mellom tastaturer. Ved et tastetrykk, kan du bytte mellom Emoji, vanlig tastatur, og SwiftKey. Det er bare å trykke på globusen! tingen2

 

Prøv kursmedlemskap gratis i 30 dager!

Kom i gang her

Del tipset her: