Sånn ringer og snakker du med flere samtidig

Hender det at du skal avtale en bursdag, møte eller en middag med flere personer samtidig? Med konferansesamtale kan du snakke med flere samtidig på iPhone. Det gjør møtet eller bursdagsplanleggingen utrolig enkel!

Læringsmål

  • Ring og snakk med flere samtidig på iPhone

 

Snakk med flere samtidig på iPhone

1. Det første du må gjøre for å snakke med flere over telefonen, er å ringe en av personene som skal delta i samtalen. Her ringer jeg Kari Nordmann.

2. Når personen du ringer til har tatt telefonen, trykker du på plusstegnet, altså Legg til samtale. Dette vil gi deg en oversikt over kontaktene dine. Bla deg frem til den du vil ha med i samtalen og trykk på vedkommendes navn.

snakke med flere samtidig på iphone

Med Epleblokka iOS får du en enkel og forståelig håndbok med alt det viktigste du trenger å vite om iPad og iPhone. Den er full av våre beste tips og mye mer!

Kjøp Epleblokka iOS for kun 175,-

Slå sammen oppringningene til konferansesamtale

3. Når nestemann du ringer til har tatt telefonen, blir den andre satt på vent og vil ikke høre noe. Trykk derfor på knappen Slå sammen samtaler for å starte konferansesamtale. Nå vil dere alle høre hverandre.

snakke med flere samtidig på iphone

Så lett er det å snakke med flere personer samtidig over telefonen! Trenger du hjelp med iPhonen din, spør oss og ta en prat med en av våre hyggelige Eplehjelpere. Lykke til 🙂

LagreLagre

Få flere geniale tips, nyheter og eksklusive tilbud rett i innboksen!

Gjør som tusenvis av andre og hold deg oppdatert.

Vi sender deg 1-2 e-poster i måneden med nyttige tips og det viktigste du må vite fra Apple-verdenen.