Sånn fungerer Airdrop på iOS

Apple har gjort det enkelt å dele innhold fra forskjellige apper som Bilder, Safari og mer. Med AirDrop kan du sende innhold direkte til andre iPhoner, iPader og Macer — uten å ha mottakeren i kontaktlisten din. Dere må bare være i nærheten av hverandre.

Læringsmål

  • Send bilder med AirDrop på iPhone og iPad

Lyst til å bli bedre å ta bilder med iPhonen din? Med Bilderblokka lærer du alt du trenger å vite. I tillegg lærer du hvordan du enkelt kan organisere bildene dine, slik at du finner frem til dem senere og får glede av dem. 

les mer om Bildeblokka her

AirDrop — del filer direkte med iPhone og iPad

For å dele innhold må du først åpne appen hvor innholdet er lagret. I dette tilfellet viser vi hvordan du kan dele bilder fra Bilder-appen på iPhone.

1. Åpne Bilder-appen og finn bildet du vil dele.

2. Trykk på delings-ikonet helt nederst i venstre hjørne på skjermen for å dele bildet med AirDrop.

airdrop

3. Har mottakeren gjort seg synlig for andre i AirDrop, vil personens profilbilde vises. Trykk på kontakten du vil dele bildet med.

airdrop

4. Mottakeren vil nå få en varsling med forhåndsvisning av innholdet du deler. Personen kan velge å godta eller avslå innholdet. Godtar personen, vil det lagres i Bilder-appen deres.

Skal du selv motta innhold, er det viktig at du er synlig for senderen. Gå til Innstillinger > Generelt > AirDrop. Velg om du ønsker at kun kontakter skal se deg, eller alle som er i nærheten av deg.

airdrop

Så enkelt er det å dele innhold over forskjellige enheter med AirDrop. Vi vet at det er mye å sette seg inn i, men spør oss gjerne hvis du lurer på noe eller har noen spørsmål. Våre Eplehjelpere er her for at du skal kunne utnytte og få glede av Apple-produktene dine 🙂

Få flere geniale tips, nyheter og eksklusive tilbud rett i innboksen!

Gjør som tusenvis av andre og hold deg oppdatert.

Vi sender deg 1-2 e-poster i måneden med nyttige tips og det viktigste du må vite fra Apple-verdenen.