Sånn bruker du Mac, iPhone og iCloud for en litt mindre stressende førjulstid

Førjulstiden byr på mange utfordringer, men det kan være godt å vite at små enkle ting kan gjøre livet betydelig lettere. Her viser jeg deg hvordan du bruker Notater, Påminnelser, Kalender og iCloud på Mac og iPhone til å få bedre kontroll på julestria. Applikasjonene jeg bruker i videoen: Påminnelser Notater Kalender Safari iCloud sørger…

Førjulstiden byr på mange utfordringer, men det kan være godt å vite at små enkle ting kan gjøre livet betydelig lettere. Her viser jeg deg hvordan du bruker Notater, Påminnelser, Kalender og iCloud på Mac og iPhone til å få bedre kontroll på julestria.

Applikasjonene jeg bruker i videoen:

  • Påminnelser
  • Notater
  • Kalender
  • Safari

Sånn bruker du Apple-produktene dine i julestria

iCloud sørger for at alt oppdateres på alle enhetene mine

Ved å bruke iCloud vet jeg at når jeg huker av for at en julegave eller ting er fikset, så oppdateres det på Macen min. Eller omvendt.

Det betyr at jeg kan være på shopping med iPhonen min, huke av for noe og når jeg kommer hjem og skal gå igjennom og planlegge mer er alt oppdatert og klart. Ganske genialt!

 

Relevante kurs i forhold til dette:

 

Hvordan bruker du dine Apple-produkter i julestria? Fortell oss gjerne i kommentarfeltet 🙂

Prøv kursmedlemskap gratis i 30 dager!

Kom i gang her

Del tipset her: