Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Så enkelt tar du backup av Macen din med Time Machine

Læringsmål

  • Ta backup av Macen din med Time Machine

NB! Avhengig av hvor mye innhold og programmer du har på Macen din, kan sikkerhetskopiering ta flere timer. Sikkerhetskopier derfor Macen når du ikke har behov for å bruke den. Da kan du la den stå og jobbe for seg selv. 

Time Machine

Time Machine tar en komplett kopi av Macen din til en ekstern harddisk eller Time Capsule. Skulle uhellet være ut og Macen din krasjer, kan du gjenopprette en ny Mac til siste versjon før krasjet.

Synes du Mac er vanskelig og at det er mye å sette seg inn i? Få hjelp av en av våre hyggelige Eplehjelpere på dagen — i Oslo og resten av landet.

Få en-til-en-hjelp nå

 

Koble til ekstern harddisk eller Time Capsule

Det er til den eksterne harddisken eller Time Capsule at all kopi av innholdet på Macen din blir lagret. Du kan dobbelsjekke at den er koblet til ved å se under Enheter i sidepanelet i Finder.

Gå til Time Machine i Systemvalg

Åpne Systemvalg og gå til Time Machine. Klikk Velg Sikkerhetskopidisk og markér disken du vil ta backupen til. Trykk Bruk for å fullføre konfigureringen. Det vil telles ned fra 120 sekunder og Time Machine-backupen vil starte automatisk.

Time Machine

Time Machine

Tips! Huk av for Vis Time Machine i menylinjen. Da får du en snarvei til å starte sikkerhetskopien og kan se hvor mange GB den har kopiert underveis. Du vil også kunne se når siste sikkerhetskopi er tatt.

Så enkelt tar du backup av Macen din og får en sikkerhetskopi skulle uhellet være ute. Vi vet at det er mye å sette seg inn. Trenger du hjelp å ta backup av Macen din eller har andre spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt. Våre Eplehjelpere er her for at du skal få glede og utnytte Apple-produktene dine fullt ut 🙂

Få en-til-en-hjelp nå