Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Gi Macen din nytt liv med en rens

Vi har renset over 5000 Macer og gitt tusenvis av Mac-brukere tips og råd til raskere Macer

Les mer

Hva er en Mac-rens?

Frigjøring av lagringsplass Fjerning av unødvendige og farlige filer Utvendig og innvendig rens En-til-en hjelp, tips og personlig veiledning Full rens: 1 500,-
Bestill Mac-rens her
Doris Bakken

Doris Bakken

God profesjonell assistanse, godt skriftlig materiale. Dyktig veiledning og veldig hyggelige å snakke med. De klarte med forståelig norsk å forklare hva som skjer med maskinen når den blir treg, forskjellen på ram og disk, hvor det som tar plass faktisk ligger og hva som er lurt å gjøre for å ha en rask og frisk mac.

Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"Acv8GNIVXdHbA_B1yqtmYY3"}}

Bruk skjemaet under for å bestille Mac-rens