Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Kom innom oss og få en-til-en-hjelp i Oslo

Sett deg ned med en av våre hyggelige Apple-eksperter og få personlig hjelp

Les mer

Hva kan jeg få hjelp med?

Generell Mac-bruk Bildekaos Skyen og synkronisering Treg og rotete Mac Spam og mailproblemer ..og alt annet innen Apple

Minstepris: 1 500,- per påbegynte 60. min

Bestill en-til-en-hjelp her
Charlotte Nagelgaard

Charlotte Nagelgaard

Superfornøyd med all hjelp jeg har fått fra dere. Dere er alltid hyggelig, gir veldig god service og kommer kjapt på banen. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deres hjelp - anbefaler Eplehjelp på det varmeste!

Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"Acv8GNIVXdHbA_B1yqtmYY3"}}