Overføre gammel iPhone til ny iPhone

Det er flere måter å overføre innhold fra en gammel iPhone til en ny iPhone. Vi har skrevet om 2 måter 1) via iCloud 2) via iTunes.

Klikk her hvis du vil lære hvordan du tar bedre bilder på iPhonen din!

1. Sikkerhetskopier og gjenopprett via iCloud

Den enkleste måten å overføre til en ny iPhone er via iCloud. Da slipper du å lure på om du får med alt av innhold eller om noe blir glemt. Med sikkerhetskopiering via iCloud kommer alt innholdet over fra den gamle iPhonen. Den vil altså se identisk ut. Alle apper, data, bilder osv kommer med i overføringen.

1.1 Sikkerhetskopier den gamle iPhonen din

Det første du må gjøre, er å sikkerhetskopiere din gamle iPhone gjennom iCloud. Dette gjør du enkelt ved å gå til Innstillinger –> iCloud –> Sikkerhetskopi. Sørg for at denne er på og klikk Sikkerhetskopier nå.

1.2 Gjenopprett fra iCloud-sikkerhetskopi

Etter sikkerhetskopieringen er ferdig må du nå gjenopprette den nye iPhonen din fra den gamle sikkerhetskopien. Når du nå skal sette opp din nye iPhone, konfigurerer du den som vanlig. Etter at du har fylt inn din Apple-ID, velger du Gjenopprett fra iCloud-sikkerhetskopi. Pass på å gjøre dette når du er koblet til Wi-Fi. Dette tar noen minutter, og så vil den nye iPhonen ha alt av innhold som du hadde på den gamle.

 

2. Sikkerhetskopier i iTunes

Hvis du ikke bruker iCloud kan dette også være et alternativ!

2.1 Sikkerhetskopier til iTunes.

Koble iPhone til iTunes og finn den øverst til venstre i vinduet. Her huker du av for Denne maskinen og velger Sikkerhetskopier nå.

2.2 Gjenopprett fra sikkerhetskopi

Når du nå skal sette opp din nye iPhone, konfigurerer du den som vanlig. Velg Gjenopprett fra iTunes-sikkerhetskopi, så vil du kunne overføre gammel iPhone til ny iPhone.

Klikk her hvis du ønsker å vil se gratis våre iPhone tips

Få flere geniale tips, nyheter og eksklusive tilbud rett i innboksen!

Gjør som tusenvis av andre og hold deg oppdatert.

Vi sender deg 1-2 e-poster i måneden med nyttige tips og det viktigste du må vite fra Apple-verdenen.