Hvordan overføre bilder fra iPhone til Mac og PC

Å vite hvordan du kan ta vare på bildene dine er uvurderlig kunnskap. Både med tanke på at det er minner du helt sikker ikke vil miste, men også fordi de kan ta mye plass på iPhonen din etter hvert.

Læringsmål

  • Hvordan overføre bilder fra iPhone til Mac med Bilder-appen
  • Hvordan overføre bilder fra iPhone til PC

Overføre bilder til Mac eller PC

Det finnes flere måter å overføre bildene dine på, avhengig av hvilket bildeprogram du bruker og om du har Mac eller PC. Apple har ulike apper som gjør overføringen fra iPhone enkel. Heldigvis er det nå mulig å bruke Apples bildestrøm med iCloud også på PC, og ikke bare Mac.

Overføre bilder fra iPhone til Mac med Bilder-appen

1. Koble iPhonen til Macen med ladekabelen. Dersom Bilder ikke åpner automatisk, gå til Finder > Programmer > åpne deretter Bilder.

Overføre bilder fra iPhone til Mac og PC

2. Klikk på iPhonen din som du nå finner i menyen til venstre.

3. Vil du importere alle bildene på iPhonen klikker du på Importer alle nye objekter. Alle bilder og videoer som ikke tidligere har blitt lagret på Macen din, vil nå bli importert. Hvis du derimot bare vil importere et utvalg av dem, klikker du kun på bildene du vil overføre til Macen.

4. Hvis du vil slette bildene du overfører til Macen, huk av for Slett objekter etter import i verktøylinjen øverst.

Har du mye rot i bildene på Macen din? Med Bilder-pakka lærer du alt du trenger for å få orden på og glede av alle bildene dine. Kjøp Bilder-pakka og få tilgang til Det ultimate Bilde-kurset og Bilder-boka, eller bli kursmedlem gratis i en måned for tilgang til over 60 nettkurs.

Kjøp Bilde-pakka her eller prøv gratis i en måned

 

Overføre bilder fra iPhone til PC

For å importere bilder til PC-en din bruker du Apples bildestrøm. Først må du laste ned iCloud for Windows og aktivere bildestrøm derfra. Bildene vil nå legges i en egen mappe i Windows-utforskeren.

1. Last ned iCloud for Windows. Det kan du gjøre fra Apples sider her.

Overføre bilder fra iPhone til Mac og PC

2. Slå på iCloud og huk av for tjenestene du vil benytte deg av. Her er særlig Bilder smart å huke av for, slik at du får overført minnene dine fra iPhonen.

3. Aktiver automatiske nedlastninger. Når du aktiverer iCloud Drive og Bilder, vil iCloud opprette nye mapper for filene dine i Windows Utforsker.

 

Så enkelt er det å overføre bilder fra iPhonen til Mac eller PC. Spør oss hvis du lurer på noe eller trenger hjelp med å holde orden på bildene dine. Lykke til 🙂

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Få flere geniale tips, nyheter og eksklusive tilbud rett i innboksen!

Gjør som tusenvis av andre og hold deg oppdatert.

Vi sender deg 1-2 e-poster i måneden med nyttige tips og det viktigste du må vite fra Apple-verdenen.