Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Hvordan overføre bilder fra iPhone til Mac og PC

Ikke mist bildene dine

Bildene er for de fleste de viktigste filene man har. Det er risikabelt å bare oppbevare de ett sted, derfor bør du overføre de til Macen.

I tillegg til dette anbefaler vi også en fullstendig backup av Macen med Time Machine, les mer om hvordan du gjør det her.

Overføre bilder fra iPhone til Mac via iCloud

Vi anbefaler å sette opp iCloud-bildebibliotek for å synkronisere enhetene dine. Da vil bildene du tar på iPhonen overføres automatisk til Macen.

Les mer om hvordan du setter opp iCloud-bildebibliotek her.

 

Bestill din tid her: www.eplehjelp.no/privat/hjelp/ 

 

Overføre bilder fra iPhone til Mac manuelt (med ledning)

Hvis du ikke ønsker å bruke iCloud kan du overføre bildene manuelt med ladekabelen til iPhonen.

1. Koble iPhonen til Macen med ladekabelen. Åpnet ikke Bilder-programmet seg automatisk? Gå til Finder > Programmer > åpne Bilder-programmet
2. Klikk på iPhonen din som du nå finner i menyen til venstre
3. Vil du importere alle bildene på iPhonen klikker du på Importer alle nye objekter. Alle bilder og videoer som ikke tidligere har blitt lagret på Macen din, vil nå bli importert

Overføre bilder fra iPhone til Mac

Tips! Vil du bare importere et utvalg av dem, klikker du for å markere de du vil overføre til Macen.

Overføre bilder fra iPhone til PC

For å importere bilder til PC-en din bruker du iCloud-bildebibliotek. Først må du laste ned iCloud for Windows og aktivere bildebibliotek derfra. Bildene vil nå legges i en egen mappe i Windows-utforskeren.

1. Last ned iCloud for Windows. Det kan du gjøre fra denne siden her.

2. Slå på iCloud og huk av for tjenestene du vil benytte deg av. Huk av for Bilder, slik at du får overført minnene dine fra iPhonen.

3. Aktiver automatiske nedlastninger.

Så enkelt er det å overføre bilder fra iPhonen til Mac eller PC. Spør oss hvis du lurer på noe eller trenger hjelp med å holde orden på bildene dine. Lykke til 🙂

Trenger du hjelp til noe av dette, eller noe annet innen Apple? Våre Eplehjelpere hjelper deg på dagen, uansett hvor i landet du befinner deg. 

Tid kan bestilles her: www.eplehjelp.no/privat/hjelp/