Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Oppdater programmer i bakgrunnen!

Om du er som meg, ser du deg kanskje lei av at Macen spør om du har lyst til å oppdatere programvare, og omstarte maskinen. Det kommer ofte oppdateringer til programmer og programvare du har på Macen, og det er lurt å prøve å holde tritt. Allikevel trykker jeg oftere enn ikke på «Minn meg på det imorgen». Men en løsning er i horisonten for både meg og mine likesinnede! Det er mulig med OS X Yosemite å gjøre oppdateringene i bakgrunnen. Denne artikkelen tar for seg hvordan.

Med automatiske oppdateringer vil programvaren oppdateres med en gang Macen oppdager det, eller om natten når maskinen ikke er i bruk. Maskinen vil omstartes automatisk, de gangene det er behov for det. Altså er det svært liten jobb igjen for deg, og prokastinering blir unødvendig.

Skjermbilde 2015-01-29 kl. 16.55.14

 

Første gang oppdateringer er klare, vil Yosemite gi deg en varsling i høyre hjørne med muligheten til å skru på Automatiske oppdateringer.

Du kan også skru det på under App Store Systemvalg. Huk av for det markerte området på bildet under, som sier «Last ned nye oppdateringer i bakgrunnen». Her kan du også velge hvorvidt Macen skal oppdatere programmer (som Google Chrome eller Spotify) eller OS X oppdateringer (Som Yosemite).

Automatiske Oppdateringer