Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Ny oppdatering for iPhone, iPad og Mac

Nylig slapp Apple en oppdatering for sine to operativsystemer, iOS og OS X. iOS er operativsystemet for iPhone og iPad, mens OS X er systemet som sørger for at Macen din fungerer. Det er ventet at dette er den siste oppdateringen i OS X Yosemite og iOS 8 før OS X El Capitan og iOS 9 slippes i september.

Vi har fått flere henvendelser fra personer som lurer på om det er lurt, eller om det i det hele tatt er vits å oppdatere. Svaret er enkelt og greit, ja. Selv om det er en relativt liten oppdatering, bidrar den med flere forbedringer, både til Mac, iPad og iPhone.

På en generell basis øker oppdateringen ytelsen og hastigheten på din enhet. For Mac forbedrer den kompitabiliteten med enkelte e-posttjenere i Apple Mail, lar deg importere Go-Pro videoer til Bilder og spille Windows Media-filer i QuickTime. For iPhone og iPad er det spesielt Apple Music som blir vesentlig forbedret.

Oppdatere på Mac

Åpne App Store og gå til Oppdateringer øverst til høyre. Her finner du programvareoppdatering øverst og det er altså OS X Yosemite 10.10.5 du skal oppdatere til. Klikk på Oppdater og følg instruksjonene. Når du er ferdig, kreves det omstart av maskinen for at oppdateringen skal fullføres.

OS X 10.10.5

Oppdatere på iPhone og iPad

Åpne Innstillinger og gå til Generelt. Derfra velger du Oppdatering og Installer nå. Hvis du har kodelås på telefonen, må du taste denne inn. Videre følger du instruksjonene, sier deg enig i brukerbetingelser og klikker deg frem til telefonen er startet på nytt.

 

iOS 8.4.1      iOS 8.4.1 (2)      iOS 8.4.1 (3)