Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Ny Mac-oppdatering: iPhoto erstattes

En ny versjon av Yosemite er kommet og klar for nedlastning, og mange ting er nytt. Den heter OS X 10.10.3. Du tenker kanskje at det nettopp kom et nytt operativsystem, og har ganske rett. Denne versjonen inneholder ny programvare og mange viktige feilopprettninger og forbedringer.

ny yosemite

Bilder erstatter iPhoto

Blandt de tingene som er nytt, er Bilder. Bilder er et bildeprogram som skal erstatte iPhoto helt. På onsdag vil vi komme med en grundigere gjennomgang av Bilder, og litt om hva det medfører med tanke på iPhotos framtid. Bilder likner veldig på bildebehandleren vi har på både iPhoto og iPad.

Nye smilefjes, forbedret Wi-Fi, Safari med mer

Videre er det kommet over 300 nye Emojis, sånne morsomme smilefjes. Den kanskje viktigste forbedringen, er at Apple med denne oppdateringen rydder opp i WiFi-problemene mange fikk da de oppdaterte til Yosemite forrige gang. Det er en vesentlig mer stabil oppdatering vi her ser, i forhold til de tidligere. Med oppdateringen følger også Bluetooth-feiloppretting, utbedring av Spotlight og Safari, samt noen forbedringer på Skjermdeling.

Apple anbefaler deg å oppdatere. Det gjør vi også

Apple anmoder alle brukere av Yosemite å oppdatere, da oppdateringen forbedrer sikkerhet, stabilitet og kompabilitet. Vi i epletips.no er enige, og oppfordrer alle til å oppdatere maskinen. Du kan lese om hvordan du oppdaterer maskinen her.