Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Finn min iPhone

Når du først får deg en ny iPhone eller iPad, og sykroniserer den med iCloud, får du et valg som heter «Finn min iPhone». Kanskje tenker du som jeg at det er unødvendig å ha denne funksjonen på. «Jeg mister da aldri telefonen!» Jeg hvertfall tenkte det, helt til jeg mistet telefonen.

Finn min iPhone kan være en reddende engel. Når du først mister telefonen eller iPaden din, sitter du der med sjegget i postkassa og vet hvor lett det kunne ha vært å blokkere den, eller å finne den for den saks skyld. På www.icloud.com kan du logge deg på med din Apple ID. Her er det et valg som heter finn min iPhone. Ved å klikke her, kommer du til et kart som ganske nøyaktig har markert alle dine iCloud-synkroniserte enheter.

Skjermbilde 2014-01-28 kl. 21.13.34

 

I høyre hjørne er det et vindu som viser batteristanden på min telefon. Der kan du også velge å Spille av en lyd på enheten, så du kan finne den om den er i nærheten, eller sette den på Mistetmodus. Det gjør at det vises en valgfri melding på skjermen og et nummer du vil finneren skal ringe for å nå deg.

Skjermbilde 2014-01-28 kl. 21.16.29bilde

 

 

Nå har du bare å aktivere Finn min iPhone/iPad/Mac, så slipper du å sitte med skjegget i postkassa!