Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Lansering av epletips.no 2014

Da er dagen kommet. Etter ganske nøyaktig to måneder med intens og målrettet jobbing er vi endelig klare for å lansere epletips.no. Tror vi.
Det var i midten av oktober vi bestemte oss for å satse på dette konseptet og idèen så vidt ble satt til live. Omgitt av vakre omgivelser ved foten av Rondablikk, ble det idémyldret, tenkt gjennom og fantasert om å en dag kunne lansere vår egen nettside med tips og triks til den gjennomsnittlige Apple-bruker. For det var det det skulle være, en enkel nettside med noen tips til en enklere eplehverdag for folk flest.

Eksamensperioden kom og epletips ble satt på vent, men det lå hele tiden i bakhodet at vi skulle starte utviklingen av epletips.no umiddelbart etter siste eksamen. Og det var akkurat det vi gjorde. 18. Desember 2013 hadde Henrik og Martin sitt første styremøte, og veien videre ble planlagt. Julen ble en eneste lang FaceTime-samtale mellom Martin på Vestlandet og Henrik i Oslo og juleselskapene ble brukt til å forhøre oss om hva potensielle kunder kunne være interesserte i å lære og hvilke behov som burde bli dekket.

Vel gjenforent etter nyttår, ble konseptet større og større, vi bestemte oss for å spille inn kurs, og måtte tenke på juridiske vilkår og betalingsløsninger. Dette hadde vi aldri klart uten hjelp fra Christian Skovly i Rotor AS, tusen hjertelig takk til deg. Vi hentet inn Mathias, som har gjort en formidabel jobb som kreativ utvikler, grafisk designer og morroklump. Herman Kviseth har hjulpet oss med den vanskeligste programmeringen for å sette prikken over den berømte I-en og Marius Furuly har bidratt med erfaring på strategibiten.

To måneder har gått. Så langt har vi lært mye og er stolte over epletips.no. Når det er sagt, lanserer vi nå i beta. Det medfører halv pris på våre produkter, på jakt etter konstruktive tilbakemeldinger fra kunder, for å til slutt kunne tilby et hundre prosent strålende tilbud. Velkommen til epletips.no!