Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Bli mer effektivt med disse appene

For mange er Macen et av de mest brukte verktøyene hver eneste dag. Det finnes mange programmer for økt effektivitet og en enklere hverdag – her er noen av våre favoritter..

Focus

Du har kanskje hørt om Pomodoroteknikken som studieteknikk? Jobb konsentrert i 25 minutter, ta en kort pause, og jobb videre i nye 25 minutter. Focus har omfavnet konseptet og laget en app som hjelper deg med dette. Gratisversjonen lar deg sette på nedtelling og sier i fra når det er tid for pause. Med PRO-abonnement til 49 kr per måned kan du legge til oppgaver og se statistikk på alle sesjonene dine.

tips mac

I en hverdag med mange avbrytelser og digresjoner, hjelper denne deg til å få gjort det du skal, så effektivt som mulig.

Lastes ned fra App Store her.

Hyperdock

I løpet av en arbeidsdag jobber man i flere programmer samtidig. For mange kan det bli uoversiktlig og vanskelig å holde styr på. Hyperdock hjelper deg å organisere og få oversikt på de åpne programvinduene.
Jobber du i flere programmer, kan du justere størrelsen på programvinduene til din bruk. Sett predefinerte størrelser eller juster de fra gang til gang.

Undervurderer du også IT-sikkerhet?

Kjøpes fra App Store her.

Copyclip

Denne appen fungerer som en utklippstavle som tar vare på historikken av det du kopierer og samler det på ett sted. På denne måten kan du lime inn det du kopierte for 5 minutter siden, uten å måtte gå tilbake til den opprinnelige kilden. Hent de enkelt fra menyikonet for å lime inn uten å måtte kopiere igjen.

tips mac

Lastes ned fra App Store her.