Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

2 kule funksjoner med iPhone 6S

Den nye generasjon iPhone, iPhone 6S og 6S Plus, kom til Norge i forrige uke, og vi har allerede skaffet oss to på kontoret. Vi har hatt god tid til å velge oss ut favorittfunksjoner. Magnus går igjennom de to i videoen over.

Live Photos

Live Photos er en av de nye funksjonene Apple bringer på bordet. Mange forveksler Live Photos med film, noe som i utgangspunktet ikke er så rart. Live Photos er bilder med lyd og bevegelse – umiskjennelig likt en film. Forskjellen er derimot at en film er lineær med en start og en slutt, mens Live Photos går i «loop». Når du tar et bilde med Live slått på, fanger du også noen sekunder etter du har tatt bilde. Dette gjør at bildene blir levende, og du fanger stemningen rundt også. Magnus demonstrerer dette i videoen over.

3D Touch

3D touch er en videreutvikling av Apple Watches Force Touch. 3D Touch gjør at telefonen merker hvor hardt du trykker. Dette fungerer som en sekundærmeny, og gir deg mange muligheter til snarveier og forhåndsvisning. Magnus går gjennom en håndfull bruksområder i videoen over.