Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Hold passord og brukernavn oppdatert med iCloud-nøkkelring

Læringsmål

  • Forstå hva iCloud-nøkkelring er.
  • Forstå hvordan opplysningene dine er beskyttet.
  • Kom i gang med iCloud-nøkkelring på enhetene dine.

iCloud-nøkkelring

iCloud-nøkkelring holder brukernavn og passord oppdatert, samt informasjon om Wi-Fi-nettverk og kredittkort. iCloud husker innloggingsinformasjonen til kontoer som Facebook og Instagram på tvers av enhetene dine. Når du logger på kontoen din, legger iCloud automatisk til passord og brukernavn på alle dine godkjente enheter.

Hvordan beskyttes opplysningene dine

Datasikkerhet og personvern er svært viktig. iCloud benytter strenge rutiner for å beskytte personopplysningene dine. iCloud-nøkkelring lagrer kun informasjon om passord og kredittkortopplysninger på enheter som du godkjenner. Når nøkkelring aktiveres på en ny enhet, mottar de andre enhetene en varsel som ber om godkjenning av den nye enheten. Når du har godkjent en ny enhet vil iCloud-nøkkelring automatisk oppdatere enheten med innloggingsinformasjon.

Slik kommer du i gang med iCloud-nøkkelring

Det er viktig at enheten din er oppdatert til den nye versjonen av iOS eller Mac OS X. Har du en helt ny enhet vil oppsettassistenten be deg om å starte iCloud-nøkkelring underveis. Har du allerede tatt i bruk enheten din, må du gjøre dette for å aktivere nøkkelring:

På iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Innstillinger > Velg navnet ditt > iCloud

2. Trykk på nøkkelring og skru på iCloud-nøkkelring

3. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt

4. Følg instruksjonene på skjermen

iCloud-nøkkelring

På Mac: 

1. Velg ()-menyen > Systemvalg.

iCloud-nøkkelring

2. Klikk på iCloud. 

iCloud-nøkkelring

3. Kryss av for Nøkkelring i listen.

icloud-nøkkelring

4. Logg inn med din Apple-ID og passord

5. Følg instruksjonene på skjermen

Når du har aktivert iCloud-nøkkelring blir det lettere å holde styr på brukernavn og passord på tvers av enhetene dine. Vil du ha flere tips, personlige råd og en fullstendig gjennomgang av maskinen din? Få en Mac-sjekk hos oss i Oslo.

Kjøp EPleblokka for Mac