Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Hvordan sette opp Macen for å sende SMS

Vi i epletips.no klarer ikke slutte å glede oss over OS X Yosemites nye Continuity. Dette er en funksjon som knytter Macen tettere sammen med dine iOS enheter. Vi har skrevet om hvordan du nå kan ringe med Macen din her, og skal gå igjennom hvordan du kan få videresendt tekstmeldinger til Macen og iPaden her.

Det er viktig å understreke at vi her snakker om de tekstmeldingene som får grønne bobler på iPhonen. De som får blå bobler bruker også Apple-enheter. Disse har alltid vært synkronisert med dine andre enheter. Grønne meldinger har du vært pent nødt til å svare på med iPhonen. Vel, nå er det nye tider.

Dette trenger du både OS X Yosemite og iOS 8.1 for å kunne gjøre, så pass på å oppdatere både Macen og iPhonen. Begynn med å gå inn på

1. Åpne Instillinger

2. Finn Meldinger-valgpanelet 

3. Trykk på valget «Videresending av teksmelding»

videresend melding

Når du har trykket på den, vil du få opp en liste med alle dine Apple-enheter som er synkronisert med samme iCloud-konto. Jeg har bare en Macbook, så jeg får kun opp den. Du kan velge å videresende tekstmeldingene til bare en enhet, for eksempel iPaden og ikke Macen.

Når du trykker på bryteren, vil du få opp et panel der du skal skrive inn en kode. Denne koden vil poppe opp på den enheten du har huket av for. Skriv inn koden i panelet, så er du klar!

videresende melding

videresend melding