Hvordan laste ned filmer i iTunes

Det er ikke bare med Netflix eller HBO Nordic du får sett filmer på nett. Du kan også laste ned eller leie filmer i iTunes Store. Da har du utallige valg til du slenger deg i sofakroken en lørdagskveld. 

Læringsmål

  • Hvordan laste ned filmer i iTunes Store

iTunes Store lar deg laste ned podkaster, musikk, filmer og apper

Med andre ord kan du laste ned en hel del underholdning. Det eneste du trenger er en Apple-ID og være innlogget for å handle, på samme måte som du gjør på iPhonen eller iPaden din i App Store. I iTunes Store klikker du deg frem gjennom ulike kategorier for å finne det du vil laste ned.

Trenger du hjelp til å sette deg inn i ulike programmer og funksjoner på Macen din? Sett deg ned med en av våre hyggelige Eplehjelpere og få en-til-en-hjelp — i Oslo og resten av landet!

Få en-til-en-hjelp

Enkelt å finne filmer i iTunes Store

Velg kategori i fanen øverst i programvinduet. Når du skal laste ned film, klikk på film-ikonet nesten helt øverst til venstre. En hel del filmer vil vises og det er bare å søke deg frem eller bla gjennom de ulike.

laste ned filmer med iTunes

Etter at du funnet en film du vil se, kan du nå leie eller kjøpe den. Du kan se den på iPad, Mac eller Apple TV. Velger du å leie en film, vil den ligge i iTunes-biblioteket ditt i 30 dager, såfremt du ikker starter den. Hvis du starter å se filmen, vil den være tilgjengelig i ett døgn. Å leie fra iTunes Store er trygt og feilfritt. Selve nedlastningen tar mellom 30-60 minutter avhenging av størrelsen på filmen.

laste ned filmer med iTunes

Så enkelt er det å leie eller kjøpe film i Tunes Store. Vi håper dette er til hjelp når du nå skal leie eller kjøpe film. Ikke nøl med å spørre en av våre Eplehjelpere hvis du trenger help 🙂

LagreLagre

Få flere geniale tips, nyheter og eksklusive tilbud rett i innboksen!

Gjør som tusenvis av andre og hold deg oppdatert.

Vi sender deg 1-2 e-poster i måneden med nyttige tips og det viktigste du må vite fra Apple-verdenen.