Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Hvordan laste ned apper på iPad og iPhone

Læringsmål

  • Hvordan logge inn i App Store
  • Hvordan laste ned apper på iPhonen eller iPaden din

App Store

App-store-icon

Det finnes over 2 000 000 apper du kan kan laste ned eller kjøpe App Store. Når du åpner App Store får du en oversikt på I dag, du kan velge mellom å se spill eller apper og på høyresiden kan du oppdatere eksisterende apper og søke etter nye.

Med Epleblokka iOS får du en enkel og forståelig håndbok med alt det viktigste du trenger å vite om iPad og iPhone. Den er full av våre beste tips og mye mer. 

Kjøp Epleblokka for iPad og iPhone

Logg inn i App Store

Bruk Apple-IDen din for å logge inn i App Store.

Gå til Innstillinger > iTunes og App Store > logg inn med Apple-IDen din din.

laste ned apper på ipad og iphone

Sånn laster du ned apper

Når du har funnet frem til appen du vil laste ned på iPhone eller iPad, trykk Hent og deretter Installer.

NB! Står det pris i App Store i stedet for Hent, er dette kostnadene for å laste ned appen. Ditt registrerte betalingskort i App Store vil bli trukket for beløpet.

laste ned apper på ipad og iphonelaste ned apper på ipad og iphone

En sirkel vil gradvis fylles opp inntil appen har lastet ned. Etter at den har lastet ned, kan du velge å åpne den direkte fra App Store. Alternativt finner du den på Hjem-skjermen din.

laste ned apper på ipad og iphonelaste ned apper på ipad og iphone

Så enkelt laster du ned apper på iPhone eller iPad. Synes du at det er mye å sette seg inn i, spør oss gjerne om hjelp eller snakk med en av våre hyggeligere Eplehjelpere. Vi er her for at at du skal kunne forstå og utnytte Apple-produktene dine. Lykke til 🙂

Få en-til-en-hjelp nå