Hvordan laste ned apper på iPad og iPhone

Det ligger flere apper fra Apple på din nye iPhone eller iPad, som for eksempel Kart, Været og iBooks. I App Store finner du tusenvis av apper til alt slags bruk — både de som kan være til hjelp i hverdagen, men også en hel del underholdning. Noen er gratis, mens andre må du betale for. 

Læringsmål

  • Hvordan logge inn i App Store
  • Hvordan laste ned apper på iPhonen eller iPaden din

App Store

App-store-icon

I App Store finnes tusenvis av ulike apper som både kan hjelpe deg i hverdagen, men også underholde. Inne i App Store har du mange handlingsalternativer. På Aktuelt-siden finner du jevnlig oppdaterte lister over de mest populære appene. Er du på jakt etter en bestemt app, kan du søke deg frem ved hjelp av navn eller kategorien den tilhører.

Med Epleblokka iOS får du en enkel og forståelig håndbok med alt det viktigste du trenger å vite om iPad og iPhone. Den er full av våre beste tips og mye mer. 

Bestill Epleblokka for iPad og iPhone her

Logg inn i App Store

Når du skal logge inn i App Store bruker du Apple ID-en du opprettet da iPhonen eller iPaden din var ny.

Gå til Innstillinger > iTunes og App Store > logg inn med Apple ID-en din.

laste ned apper på ipad og iphone

Sånn laster du ned apper

Når du har funnet frem til appen du vil laste ned på iPhonen eller iPaden, velger du først Hent for deretter Installer.

NB! Står det pris i App Store i stedet for Hent, er dette kostnadene for å laste ned appen. Ditt registrerte betalingskort i App Store vil bli trukket for beløpet.

laste ned apper på ipad og iphonelaste ned apper på ipad og iphone

En sirkel vil gradvis fylles opp inntil appen har lastet ned. Etter at den har lastet ned, kan du velge å åpne den fra App Store, som vist på bildet under, eller åpne den fra Hjem-skjermen din.

laste ned apper på ipad og iphonelaste ned apper på ipad og iphone

Og så enkelt laster du ned apper på iPhone eller iPaden din. Synes du at det er mye å sette seg inn i, spør oss gjerne om hjelp eller snakk med en av våre hyggeligere Eplehjelpere. Vi er her for at at du skal kunne forstå og utnytte Apple-produktene dine. Lykke til 🙂

Les mer om våre hjelpetjenester

Prøv kursmedlemskap gratis i 30 dager!

Kom i gang her