Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Hvordan lage album i Bilder

Læringsmål

  • Opprette album i Bilder-appen
  • Legge til bilder i eksisterende album

Med Bilder-appen kan du sortere både bilder og videoklipp

Bilder-appen har flere funksjoner som gjør det enkelt å finne tilbake til minnene dine ved hjelp av album, mapper og stikkord. I tillegg kan appen brukes til å redigere bildene dine for å tilføre dem det lille ekstra. Er du usikker på hvordan du overfører bilder fra iPhonen eller iPaden din til Macen? Da burde du lese dette tipset.

Har du mye rot i bildene på Macen din? Med Bilder-pakka lærer du alt du trenger for å få orden på og glede av alle bildene dine. Bli medlem og få tilgang til Det ultimate Bilde-kurset og Bilder-boka.

Prøv nettkurs gratis

Opprett et nytt album i Bilder

Klikk på Arkiv > Nytt album, eller klikk på pluss-tegnet i verktøylinjen.

lage album i bilderNavngi albumet, deretter klikk OK.

lage album i bilderVelg bildene og videoklippene du vil legge i albumet slik at de er markert i blått. Deretter klikk Legg til.

lage album i bilderDu vil nå finne det nyopprettede albumet i sidemenyen til venstre.

Legg til bilder i eksisterende album

Finn bildene du vil legge til i et allerede eksisterende album. Hold inne ⌘ (CMD) og klikk på bildene du vil legge i albumet.

lage album i bilderKlikk på Arkiv > Nytt album, eller klikk på pluss-tegnet i verktøylinjen.

Velg det eksisterende albumet du vil legge bildene i, klikk OK.

lage album i bilderSå enkelt er det å få system i bildene dine på Macen. Vi forstår at det er mye å sette seg inn i. Derfor er vi her for å svare på spørsmål og hjelpe deg med å forstå og utnytte Apple-produktene dine. Sett deg gjerne ned med en av våre hyggelige Eplehjelpere for grundig hjelp 🙂