Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Hvor hentes dataen om dataangrepene og hva lagres om deg?

Hvis du har tatt, eller ønsker å ta sjekken vår på denne siden, lurer du kanskje på hvor dataen hentes fra, hvordan vi har tilgang til den og hva vi gjør med dataen. Dette får du vite mer om her.

Hvor hentes dataen fra?

Informasjonen du får fra oss og på våre sider etter du har tatt sjekken kommer fra databasen til sikkerhetsekspert Troy Hunt. Denne databasen inneholder over 6 milliarder brukernavn og e-postadresser som har blitt lekket i kjente og mindre kjente datalekkasjer de siste årene.

Du kan lese mer om databasen vi henter informasjonen fra her.

Hva lagres om deg hos Eplehjelp hvis du tar sjekken?

Vi lagrer ingen sensitiv informasjon om deg eller lekkasjene du kan ha vært offer for. Vi lagrer derimot e-postadressen din og navnet på lekkasjen.

E-postadressen din kan bli brukt av oss i fremtiden for å kunne sende deg relevant informasjon og nyhetsbrev, i tillegg til å sende deg resultatet per e-post. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevlisten.

Navnet på lekkasjen du har vært offer for lagres for å bedre kunne hjelpe deg hvis du tar kontakt. Vi kan også bruke dette for å utarbeide aggregert statistikk som kan bli brukt i fremtidig markedsføring.

Ønsker du å sjekke e-posten din eller brukernavnet ditt uten å motta e-poster fra oss?

Da kan du gå inn på denne siden. Her får du direkte tilgang til databasen hvor informasjonen ligger, uten at noen informasjon om deg lagres hos oss.