Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Gjenopprett iPhone eller klargjør den for salg

Hvorfor gjenopprette iPhonen din?

Har du planer om å selge iPhone eller vil du egentlig bare fjerne alt innhold? Det kan gi en følelse av en ny iPhone i tillegg til at du vil få frigjort en hel del lagringsplass. Nå kan du i stedet starte med blanke ark og samle opp nye minner — eller helt enkelt bare selge den gjenopprettede telefonen.

 

Bestill din tid her: www.eplehjelp.no/privat/hjelp/ 

 

Nullstill iPhone og fjern alt innhold

OBS! Før du gjenoppretter iPhonen din og fjerner alt innhold, husk å sikkerhetskopiere den om du ønsker å flytte over innholdet til en ny iPhone. Les hvordan her.

For å nullstille og fjerne alt innhold på iPhonen din gjør du på følgende måte.

1. Gå til Innstillinger > Generelt > Nullstill.

Gjenopprett iPhoneGjenopprett iPhone

2. Trykk på Nullstill alle innstillinger.

Gjenopprett iPhone

3. Trykk så på Slett alt innhold og alle innstillinger. Har du en kodelås vil du bli bedt om å taste inn denne.

Gjenopprett iPhone

4. Du vil få spørsmål om å bekrefte slettingen.

5. Trykk på Slett iPhone.

Gjenopprett iPhone

OBS! Har du planer om å selge iPhonen din, trenger du ikke følge dette steget. Har du derimot skaffet deg ny iPhone eller ønsker å laste inn alt innhold på nytt på den gamle, gjør du som følger.

1. Slå på iPhonen som skal gjenopprettes og følg instruksjonene på skjermen.

2. Skriv inn din Apple ID.

3. Velg Gjenopprett fra iCloud sikkerhetskopi.

Dette tar noen minutter avhengig av hvor mye innhold som nå skal overføres. Pass på at du hele tiden er tilkoblet Wi-Fi og gjerne også strøm.

 

Så enkelt er det å slette alt innhold på iPhone og gjenopprette den igjen, om du for eksempel vil selge eller bare ønsker en ny start med blanke ark. Vi forstår at det kan være mye å sette seg inn, men frykt ikke — våre hyggelige Eplehjelpere svarer gjerne på spørsmål du måtte ha. Lykke til! 🙂

Trenger du hjelp til noe av dette, eller noe annet innen Apple? Våre Eplehjelpere hjelper deg på dagen, uansett hvor i landet du befinner deg. 

Tid kan bestilles her: www.eplehjelp.no/privat/hjelp/