Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Full-stack webutvikler (deltid)

Den tekniske avdelingen i Eplehjelp består per idag av vår eneste full-stack utvikler. Han jobber daglig med å utvikle våre interne systemer og nettsider, i tillegg til å utvikle digitale løsninger for våre kunder. Som den andre halvdelen av teamet vil det derfor være stor variasjon i de daglige arbeidsoppgavene dine, og du vil jobbe med spennende og krevende prosjekter og utfordringer i alle vanskelighetsgrader.

Jobb i Eplehjelp

For å gi deg en idé av hva du faktisk vil jobbe med, kan vi nevne noen av de viktigste områdene teknisk avdeling er en del av for tiden:

1. Videreutvikling og forbedring av Eplehjelps nettsider

Eplehjelp er i en fase hvor vi flytter mye av fokuset vårt mot bedrifter som kundegruppe. Det betyr at vi også jobber med å endre vår digitale kommunikasjon til å appellere til en ny bruker enn tidligere. Dette gjenspeiler seg i nettsidene våre, og på mange måter starter vi med blanke ark. Du vil få sjansen til å være med på å utvikle et helt nytt og utrolig kult konsept på nett.

2. Interne systemer er kritisk for å lykkes

For at de andre ansatte i Eplehjelp skal kunne løse sine arbeidsoppgaver på en effektiv og god måte, er det avgjørende med gode interne systemer. Noen typer systemer du vil jobbe med å opprettholde og utvikle er kunde- og internkommunikasjon, markedsførings-automatisering, og intern support-logging.

3. Kundeprosjekter

I tillegg til de interne arbeidsoppgavene, jobber vi også jevnlig med prosjekter for nye og eksisterende kunder. Dette kan innebære alt fra å integrere funksjoner i eksisterende webløsninger, rydde opp etter- eller forebygge sikkerhetsbrudd, utvikle kommunikasjon og digitale strategier, eller å utvikle helt nye nettsider og andre løsninger.

Dette er bare noen av de mange varierte prosjektene vi jobber med om dagen, og hvis du brenner for å utvikle gode løsninger som utgjør en forskjell, er dette stedet for deg.

Hvem er du?

– Du er student eller jobber freelance, og har lyst til å jobbe et par dager i uken
– Du er god til å ta til deg ny kunnskap
– Du har positiv energi og tar utfordringer på strak arm
– Du er fleksibel og vil levere gode resultater
– Du er en racer til å google

Du har kjennskap til:
– WordPress
– HTML
– CSS

Du har kanskje kjennskap til:
– JavaScript og jQuery
– PHP

Vi ser ikke etter en kode-verdensmester; vi ser etter deg som lærer raskt og er moro å jobbe med.

Send oss en e-post på jobb@eplehjelp.no og fortell oss om deg! Vi trenger ikke en suveren CV og mange referanser – fortell oss heller hvem du er og vis oss gjerne noe du har laget.