Full-stack webutvikler (deltid)

Den tekniske avdelingen i Eplehjelp består per idag av vår eneste full-stack utvikler. Han jobber daglig med å utvikle våre interne systemer og nettsider, i tillegg til å utvikle digitale løsninger for våre kunder. Som den andre halvdelen av teamet vil det derfor være stor variasjon i de daglige arbeidsoppgavene dine, og du vil jobbe med spennende og krevende prosjekter og utfordringer i alle vanskelighetsgrader.

Jobb i Eplehjelp

For å gi deg en idé av hva du faktisk vil jobbe med, kan vi nevne noen av de viktigste områdene teknisk avdeling er en del av for tiden:

1. Videreutvikling og forbedring av Eplehjelps nettsider

Eplehjelp er i en fase hvor vi flytter mye av fokuset vårt mot bedrifter som kundegruppe. Det betyr at vi også jobber med å endre vår digitale kommunikasjon til å appellere til en ny bruker enn tidligere. Dette gjenspeiler seg i nettsidene våre, og på mange måter starter vi med blanke ark. Du vil få sjansen til å være med på å utvikle et helt nytt og utrolig kult konsept på nett.

2. Interne systemer er kritisk for å lykkes

For at de andre ansatte i Eplehjelp skal kunne løse sine arbeidsoppgaver på en effektiv og god måte, er det avgjørende med gode interne systemer. Noen typer systemer du vil jobbe med å opprettholde og utvikle er kunde- og internkommunikasjon, markedsførings-automatisering, og intern support-logging.

3. Kundeprosjekter

I tillegg til de interne arbeidsoppgavene, jobber vi også jevnlig med prosjekter for nye og eksisterende kunder. Dette kan innebære alt fra å integrere funksjoner i eksisterende webløsninger, rydde opp etter- eller forebygge sikkerhetsbrudd, utvikle kommunikasjon og digitale strategier, eller å utvikle helt nye nettsider og andre løsninger.

Dette er bare noen av de mange varierte prosjektene vi jobber med om dagen, og hvis du brenner for å utvikle gode løsninger som utgjør en forskjell, er dette stedet for deg.

Hvem er du?

– Du er student eller jobber freelance, og har lyst til å jobbe et par dager i uken
– Du er god til å ta til deg ny kunnskap
– Du har positiv energi og tar utfordringer på strak arm
– Du er fleksibel og vil levere gode resultater
– Du er en racer til å google

Du har kjennskap til:
– WordPress
– HTML
– CSS

Du har kanskje kjennskap til:
– JavaScript og jQuery
– PHP

Vi ser ikke etter en kode-verdensmester; vi ser etter deg som lærer raskt og er moro å jobbe med.

Send oss en e-post på jobb@eplehjelp.no og fortell oss om deg! Vi trenger ikke en suveren CV og mange referanser – fortell oss heller hvem du er og vis oss gjerne noe du har laget.

Vi er en helhetlig teknologipartner som jobber langsiktig for at din bedrift skal lykkes og bli mer lønnsom. Med bred teknologisk forståelse og ved å være uavhenglige av plattformer og leverandører, velger vi alltid de beste løsningene for kundene våre og setter dine behov øverst.

Har du spørsmål?