Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

«Folket» har talt: teknologi ER vanskelig

“Er det meningen at vi skal kunne alt dette teknologi greiene her?» spør en litt oppgitt gjeng fra Radio Norge hverandre. 

Når man plutselig må forholde seg til flere iPhoner og iPader, både stasjonære og bærbare datamaskiner, rutere med umulige navn og passord, og printere som lever egne liv; ja da er det ikke rart man blir frustrert!  Teknologien har utviklet seg i en enorm fart, og på knappe ti år har vi gått fra å ha enkle mobiltelefoner, til smarttelefoner med flere tusen ulike funksjoner. Ny teknologi skaper mye fortvilelse, selv om målet egentlig er å gjøre hverdagen vår enklere. Vi i Eplehjelp har forståelse for at ikke alle kan alt om data og stiller alltid opp hvis noen trenger hjelp.

Det var veldig gøy å høre Loven & Co snakke om teknologi, datafolk og Eplehjelp på radioen forleden dag. Kanskje du kjenner deg igjen i deres situasjon?

Vi har vært så heldig å få lov til å bruke lydklippet! Hør hele den morsomme samtalen ved å trykke på avspilleren under bildet.