Finn og fjern virus fra Macen på 1-2-3

Mange hviler på at det ikke er mulig å få virus på Mac. Det er vanskeligere å få virus på Mac, men det er dessverre absolutt mulig. Heldigvis er det å fjerne virus fra maskinen ikke bare en jobb for profesjonelle og du kan enkelt fjerne det selv.

Læringsmål

  • Hvordan enkelt fjerne virus fra Macen

Finn og fjern virus fra Macen din

Heldigvis er det ikke bare profesjonelle Mac-folk som kan fjerne virus fra Macen din. Programvaren AdwareMedic scanner maskinen for noe som heter «adware» og hjelper deg med å fjerne virus den eventuelt finner. Det er kanskje det smarteste verktøyet vi vet om når det kommer til å fjerne virus effektivt.

Adware kommer i mange former og vises ofte som «popups» med reklame, som vist i bildet under. Hvis du sliter med dette har vi løsningen på problemet. AdwareMedic kan du laste ned gratis fra Internett. Det er enkelt å forstå og brukervennlig. Ikke minst gjør det en viktig jobb for Macen din!

 

fjern virus fra mac

 

Trenger du hjelp til å fjerne virus eller «adware» på Macen din? Få en-til-en-hjelp av en av våre hyggelige Eplehjelpere — i Oslo og resten av landet!

Få en-til-en-hjelp

Last ned AdwareMedic et virusprogram til Mac

AdwareMedic baserer seg på donasjoner. Det vil si at det er gratis å laste ned, men du vil bli oppfordret til å donere en slant. Dette er naturligvis valgfritt. AdwareMedic kan du laste ned her, for deretter å dra det inn i Programmer-mappen.

fjern virus fra macfjern virus fra mac

Åpne AdwareMedic

Når du har installert programmet, kan du åpne det. For øyeblikket finnes programmet kun på engelsk, men det er likevel veldig lett å forstå seg på og inneholder forklarende symboler.

Scan Macen for virus

Klikk på forstørrelsesglasset for å scanne Macen din for virus. Dette går imponerende fort og enkelt. Du trenger heldigvis ikke vente lenger enn noen få sekunder før du får resultatene.

fjern virus fra mac

Søket har to utfall; enten har du virus på Macen eller så er den ren. Min var ren så jeg fikk dette resultatet.

fjern virus fra mac

Fjern virus fra Macen

Har AdwareMedic derimot funnet virus på Macen din, vet programmet heldigvis hvor problemet ligger og er klar til å fjerne det.

fjern virus fra mac

For å fjerne alt virus AdwareMedic har funnet på Macen din, klikker du på Remove Selected Adware. Og vips, så er alle uønskede filer på Macen borte!

Vi vet at det kan være mye å sette seg inn i. Hvis du lurer på noe med Macen din eller trenger hjelp, spør oss! 🙂

LagreLagre

LagreLagre

Få flere geniale tips, nyheter og eksklusive tilbud rett i innboksen!

Gjør som tusenvis av andre og hold deg oppdatert.

Vi sender deg 1-2 e-poster i måneden med nyttige tips og det viktigste du må vite fra Apple-verdenen.