Finn et ord på et nettsted på iPhone og iPad

Mange kjenner til søke-funksjonen på Safari på Mac: trykker du CMD+F på tastaturet, kan du enkelt søke etter bestemte ord i det åpne vinduet. Dette er også mulig på iPhone og iPad og er utrolig praktisk om du har funnet en artikkel, men kun trenger å finne spesifikk informasjon.

Læringsmål

  • Finn ord i åpent vindu i nettleser på iPhone og iPad

Med Epleblokka iOS får du en enkel og forståelig håndbok med alt det viktigste du trenger å vite om iPad og iPhone. Den er full av våre beste tips og mye mer!

Les mer om Epleblokka iOS her

Enkelt finn et ord på et nettsted på iPhone og iPad

1. Åpne Safari på enheten din. Gå deretter til nettsiden hvor du ønsker å søke etter bestemte ord. Her har jeg gått inn på vår hjemmeside, eplehjelp.no.

2. Trykk igjen på søkefeltet, men skriv denne gangen ordet du ønsker å finne på nettsiden. Her har jeg skrevet ordet «mac». Flere forslag kommer opp på skjermen. Helt nederst vil du finne et område som heter På denne siden. Ved siden står det «3 treff», det vil si at iPhonen har funnet ordet «mac» tre ganger på vår hjemmeside.

3. Trykk på Finn «[ord]» for å se hvor på siden ordet står skrevet.

4. Ordet du søkte etter vil være market med gult. Du kan nå bla deg gjennom alle treffene inntil du finner informasjonen du leter etter.

Vi håper jo selvfølgelig at du fant det du lette etter! Synes du at iPhone og iPad er vanskelig? Ta kontakt med en av våre Eplehjelpere og få en-til-en-hjelp. Vi er her for at du skal kunne bruke og utnytte Apple-produktene dine fullt ut. Lykke til 🙂

Få flere geniale tips, nyheter og eksklusive tilbud rett i innboksen!

Gjør som tusenvis av andre og hold deg oppdatert.

Vi sender deg 1-2 e-poster i måneden med nyttige tips og det viktigste du må vite fra Apple-verdenen.