Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Få morsomme smilefjes på iPhone, iPad og Mac!

Du har kanskje sett alle de morsomme smilefjesene man kan sende med iPhonen. Disse kommer fra et tredjepartstastatur ved navn Emoji. Det er veldig enkelt å aktivere, og veldig morsomt å bruke. Du kan få Emoji-smilefjes både på iPhonen, iPaden og Macen. Følg med her:

iPhone og iPad

Emoji-smilefjesene ligger i på enheten som et tastatur. Til sammenlikning, som et eget språk. Det vi altså må gjøre er å aktivere dette tastaturet. Det er veldig lett. Gå til Instillinger → Generelt→ Tastatur → Tastaturer. 

tingen

Her vil du se de tastaturene du allerede har aktivert. Det er også et valg som heter «Legg til nytt tastatur…» Trykk på dette valget, og bla deg ned og velg Emoji.

IMG_5987

 

Hvis du nå åpner Meldinger vil det være en globus nede til venstre på tastaturet. Trykk på denne, og en ny verden av smileys åpner seg! For å komme tilbake til det vanlige tastaturet, trykker du på den samme globusen.

tingen2

 

Mac

Som på iPad og iPhone, er Emoji integrert i Macen din allerede. Forskjellen er at du kun har tilgang på disse iMeldinger. Som du ser på bildet under, trykker du bare på smiletegnet nede til høyre, og du vil få tilgang til smilefjesene.

tingen3