Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Få kollektivtrafikk i nærheten til iPhone

De fleste iPhone brukere er kjent med Google Maps som den beste appen for veibeskrivelser til iPhone. Det fine med Google Maps er at appen ikke bare gir veibeskrivelser basert på bil og gange, men den også gir informasjon om kollektivtrafikk.

Noen ganger er det praktisk med en veibeskrivelse fra A til B, men ofte ønsker jeg kun å vite avgangstidene på forskjellige kollektivruter i nærheten. Her kommer Google Maps Widget inn. Med Google Maps installert på telefonen, kan jeg få informasjon om kollektivtrafikk i nærheten rett i varslingssenteret. Nedenfor går jeg gjennom hvordan du kan installere dette på din telefon.

Installer Google Maps på iPhone

Dersom du ikke allerede har installert Google Maps på din telefon, må du først gjøre dette. Gå til AppStore, og søk opp Google Maps:

appstore

Legg til i Varslingssenteret

Nå som Google Maps er installert, må du gå inn i Varslingssenteret for å legge til widgeten. Du kommer til Varslingssenteret ved å dra pekefingeren ned fra toppen av skjermen. Videre må du bla deg nederst for å legge til.

rediger varslingssener

Klikk på rediger nederst i varslingssenteret. Bla deg nedover i listen over widgets, og legg til «Kollektivtrafikk i nærheten»
Klikk på det grønne + – tegnet til venstre.

legg til i varslingssenter

Nå er widgeten lagt til, og du kan se avgangstider i nærheten ved å gå inn i varslingssenteret:

i varslingssenteret