Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Få bort irriterende Java-melding

Det siste halve året har jeg irritert meg grønn over en Java-beskjed som popper opp når jeg minst ønsker det. I utgangspunktet er jeg opptatt av at programmene jeg bruker er oppdatert til siste versjon, og det er nettopp derfor dette har blitt et ordentlig irritasjonsmoment.

yosemite-jre

Jeg er 100% sikker på at jeg har oppdatert Java til siste versjon, men meldingen over har dukket opp gang, etter gang etter gang. Jeg har prøvd å trykke OK, men da dukker beskjed opp minutter senere. Når jeg har trykket Mer Info, har jeg blitt sendt til denne siden, lastet ned siste versjon og fått meldingen igjen en stund etter.

Tilfeldigvis kom jeg over noe som løste problemet for meg. Dersom du sliter med det samme problemet, gå til denne siden og last ned Java herfra. Det er noen uker siden jeg gjorde det og jeg har ikke sett noe til beskjeden siden. Pass på å restarte maskinen etter nedlasting, så er du sikker på at alt fungerer som det skal.