Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Ett enkelt tips for raskere Mac

Har du tenkt på hvor mye tid du bruker på å vente på datamaskinen? At Macen er treg kan være utrolig frustrerende, og forstyrre arbeidsflyten. Heldig for oss, finnes det et triks som gjør Macen raskere, ganske fort og grit. Vi rydder skrivebordet!

Et rent skrivebord ser ikke bare bra ut, men gjør også din Mac raskere.

Skjermbilde 2014-01-18 kl. 23.22.20

Om du nylig har gått fra Windows til Mac, har du kanskje opplevd at dette problemet oppstår i større grad på Mac. Dette er det en ganske avansert forklaring på, som handler om OS Xs grafiske system, og hvor mye ressurser ikoner på skrivebordet opptar. Men la oss ikke gå i detalj, vi sier heller som vår mor, kom i gang med ryddingen!

Et godt mappesystem i Finder vil alltid være et bedre alternativ. Det er mer oversiktlig, og sørger for at Macen din holder seg rask.

Skjermbilde 2014-01-18 kl. 23.31.00

Hvis du syntes dette tipset var hjelpsomt, kan vi varmt anbefale vårt Ny på Mac-kurs. Her går vi grundig gjennom hvordan du bruker Finder på en best mulig måte, og legger grunnstenene for en enklere eplehverdag!