Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Hjelp: Enheten står fast på "Skyv for å oppdatere"

Etter at iOS 9 ble tilgjengelig for nedlasting, har vi fått en storm av henvendelser fra fortvilede brukere. Mange opplever at ikke alt er som det skal med det nye operativsystemet. I denne artikkelen løser vi et problem mange sliter med.

Dette er kanskje den «erroren» vi har fått mest tilbakemeldinger på. Etter oppdatering lar det seg ikke gjøre å komme forbi «Skyv for å oppdatere»-meldingen.

Dette løser du ved å tvinge enheten til å omstarte. Det gjør du ved å holde hjemknappen og hold-knappen inne, til enheten skrur seg av. Slipp knappene når du ser Apple-logoen på oppstartsskjerm.

tvungen omstart

Dersom ikke det fungerer, kan du prøve å tilbakestille enheten til fabrikkinnstillinger.

  1. Last ned den nyeste versjonen av iTunes,
  2. Koble enheten din til Macen.
  3. Hold nede hjem- og hold-knappen til du ser iTunes-symbolet.
  4. Klikk så på «Gjenopprett iPhone/iPad» og videre «Sett opp som ny iPhone».Merk: Når du gjenoppretter enheten, sletter du alt som ligger på telefonen. Ta backup! Hvordan ser du her.

Finn iPhone hindrer gjenoppretting

Flere får beskjed om at de må deaktivere Finn iPhone for å gjennomføre gjenopprettingen. Dette er lar seg ikke gjøre fra iPhone, siden den låst, men du kan gjøre det på en annen måte.

Gå til www.icloud.com på Mac eller PC og logg inn med din Apple ID. Når du har logget inn, velger du Finn iPhone i menyen på siden.

Deaktiver Finn iPhone

 

Under Alle enheter kan du finne og velge den iPhonen du sitter med i hånda. Velg Fjern fra konto.

deaktiver finn iPhone 2

Nå som Finn iPhone er deaktivert, kan du gå tilbake til gjenopprettingen. Husk at dersom du ikke har sikkerhetskopiert iPhonen, vil du miste innholdet ditt og iPhone gjenopprettes som ny. Dersom du har sikkerhetskopiert, kan du enkelt gjenopprette telefonen til siste sikkerhetskopi.

Fungerer ingen av metodene ovenfor?

Da kan du se på dette tipset hvor vi går gjennom nedgradering fra iOS 9 til iOS 8.4.1.