Elektronisk signatur

Det forekommer at man får PDF-filer til signering, eller må sende ut signerte dokumenter. Man kan da scanne inn sin signatur med en scanner, lagre det som en bildefil, og lime den inn noe som kan ta mye tid. Man kan…

Det forekommer at man får PDF-filer til signering, eller må sende ut signerte dokumenter. Man kan da scanne inn sin signatur med en scanner, lagre det som en bildefil, og lime den inn, noe som kan ta mye tid. Man kan alternativt gjøre det kjapt og enkelt, med Forhåndsvisning.

Dette er en ganske kul funksjon som ligger under programmet Forhåndsvisning. Hvis du går på Verktøy → Merknad → Signatur → Opprett signatur fra FaceTime-HD-Kamera, kommer det opp et vindu der kameraet i Macen filmer. Skriv signaturen din på en liten lapp, og hold den foran kameraet. Nå vil signaturen scannes, og lagres når du trykker Godta.

Skjermbilde 2014-02-01 kl. 17.08.13

Åpne nå PDF-filen du ønsker å signere med Forhåndsvisning. Finn fram signaturpanelet under Merknad, og trykk på din signatur.

Skjermbilde 2014-02-02 kl. 10.32.23

Trykk så på stedet i dokumentet du vil signere, og bestem størrelsen på din signatur.

Skjermbilde 2014-02-02 kl. 10.26.55

Du har nå spart deg strevet med å finne scanner, og legge over bildet. Hvem skulle trodd at scannere kunne bli gammeldagse!

Du kan også finne et mer dyptgående kurs i effektivisering på Mac, som hjelper deg på veien til en bedre arbeidsflyt og effektiv tidsbruk. Du kan se på det her.

Få flere geniale tips, nyheter og eksklusive tilbud rett i innboksen!

Gjør som tusenvis av andre og hold deg oppdatert.

Vi sender deg 1-2 e-poster i måneden med nyttige tips og det viktigste du må vite fra Apple-verdenen.