Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Kalenderkurs

Kalenderkurs

Dette kurset passer perfekt for deg som vil lære deg hvordan du kan effektivisere og gjøre hverdagen mer oversiktlig ved bruk av kalenderen. Vi viser deg alt fra hvordan du synkroniserer kalenderen på tvers av dine enheter til hvordan du kategoriserer og får ting til å bli superoversiktlig.

Læringsmål:
• Forstå synkronisering mellom enheter
• Hvordan kategorisere hendelser
• Invitere og dele kalender

54 min

10 snutter

Spørmål og svar

221 deltakere

Fornøydgaranti

Snutter i dette kurset

Gratis

Hva er Kalender?

5 min

Lage nye hendelser

4 min

Mer om hendelser

8 min

Kategorier

6 min

Søk i Kalender

3 min

Innstillinger (tips og triks)

8 min

Abonnere på kalendere (helligdager, ukenummer osv.)

6 min

Tastatursnarveier i Kalender

6 min

Synkronisér Kalender med iCloud eller Gmail

6 min

Oppsummering av kurset

2 min

Snutter

Kursholder

Henrik Ruud

Kursholder, daglig leder og gründer av Eplehjelp. Med selger og kursholdererfaring fra Humac (nå Eplehuset), en bachelor i økonomi fra BI og en stor dose nysgjerrighet utvikler og leder han Eplehjelp videre.

Tilbakemeldinger

Mirjam Kristiansen

Jeg ble overlykkelig da jeg fant Eplehjelp.no! Jeg kan se kurs akkurat når det passer meg og stoppe og ta det igjen dersom noe er vanskelig. Kursene er konkrete, tydelige og oversiktlige. Jeg har hatt Mac i to år, men kunne ikke halvparten av det jeg kan nå. Eplehjelp.no anbefales til alle som har Mac, iPad og iPhone!

Arne Falch Vik

Hvordan man skal bruke iPhoto er ikke intuitivt, men iPhoto-kurset på epletips.no forklarer alt på en konkret og forståelig måte.