Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Kalenderkurs

Kalenderkurs

Dette kurset passer perfekt for deg som vil lære deg hvordan du kan effektivisere og gjøre hverdagen mer oversiktlig ved bruk av kalenderen. Vi viser deg alt fra hvordan du synkroniserer kalenderen på tvers av dine enheter til hvordan du kategoriserer og får ting til å bli superoversiktlig.

Læringsmål:
• Forstå synkronisering mellom enheter
• Hvordan kategorisere hendelser
• Invitere og dele kalender

54 min

10 snutter

Spørmål og svar

215 deltakere

Fornøydgaranti

Snutter i dette kurset

Gratis

Hva er Kalender?

5 min

Lage nye hendelser

4 min

Mer om hendelser

8 min

Kategorier

6 min

Søk i Kalender

3 min

Innstillinger (tips og triks)

8 min

Abonnere på kalendere (helligdager, ukenummer osv.)

6 min

Tastatursnarveier i Kalender

6 min

Synkronisér Kalender med iCloud eller Gmail

6 min

Oppsummering av kurset

2 min

Kursholder

Henrik Ruud

Kursholder, daglig leder og gründer av Eplehjelp. Med selger og kursholdererfaring fra Humac (nå Eplehuset), en bachelor i økonomi fra BI og en stor dose nysgjerrighet utvikler og leder han Eplehjelp videre.

Tilbakemeldinger

Unni Thomassen

Hei Henrik :) Må takke dæ virkelig for et fantastisk kurs, tar Mac for nybegynnere. E ikke blitt ferdig med kurset enda, men e snart ferdig med opprydding i min Finder. Utrolig lett etter di bruksanvisning. Virkelig mye nyttig! Må repetere litt, så flott at æ kan ha kurset i ett år. Ska ta del 2 når det kommer, og iMovie. Tusen takk for et fantastisk lærerikt kurs! Æ anbefale det til dem æ kjenne som har Mac. No ska mi søster hive sæ på sa ho!

Randi Østensen

Dette er helt genialt. Jeg KOSER meg med Eplehjelp sine kurs og har blitt så mye flinkere. TAKKER! Nå er det foto kurs:)