Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Bruk TVen som skjerm

Med operativsystemet Mountain Lion kom det noe som heter AirPlay. Dette er et strålende verktøy, som tillater deg å strømme lyd og bilde fra Mac, iPad eller iPhone til en TV eller annen storskjerm helt trådløst. Det eneste du trenger er en boks som heter Apple TV.

Dette er Apple TV

Apple TV

 

1. Koble Apple TV til TVen

Koble Apple TV boksen til en TV med en HDMI-kabel. Siden alt strømmes via Wi-Fi er dette alt du trenger av kabler. Det er til gjengjeld viktig at Macen eller iPaden er koblet til samme nettverk som Apple TVen.

Apple TV Kabel

 

2. Koble Macen til Apple TV

Det vil dukke opp et AirPlay-ikon i menylinjen når det er en Apple TV i nærheten av Macen. Trykk på ikonet, og huk av for Apple TV. Legg bena høyt og kos deg med Mac på storskjerm. AirPlay-ikonet ser slik ut:

 Unknown-2

Hvis du syntes dette var interessant eller lærerikt, vil vi anbefale dette kurset for deg. Her tar vi for oss grunleggende ting, som hjelper deg på veien til en enklere eplehverdag.