Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

Betatesting og strategier

Skjermbilde 2014-02-06 kl. 11.16.31 AM

Siden vi før helgen bestemte oss for å følge lean startup-filosofien fremfor å haste oss med lansering, har vi jobbet med å få betatestere. Vi er nå fornøyde med selve utseendet på siden og gjør siste finpuss på tips, triks og kurs.

Etter å ha jobbet med epletips hver ledige time siden midten av desember, er faren stor for at vi har sett oss blinde på vårt eget produkt. Det vi mener er perfekt og fungerer bra, er kanskje helt ubrukelig for dere som faktisk skal ha nytte av det vi leverer. Derfor er vi helt avhengige av å la våre betatestere prøve seg litt frem. Det er veldig mange ting å tenke på, men det viktigste for oss er at siden vår er forståelig, at det er lett å navigere seg rundt og selvfølgelig at tips, triks og kurs holder den standarden de skal. Derfor setter vi utrolig stor pris på alle dere som vil være med å hjelpe epletips.no til å bli best mulig. Tusen takk til alle som er nysgjerrige og ønsker å teste både tipsene og kursene våre.

Vi er så heldige å få være med i et solid entrepenørskapsmiljø på Handelshøyskolen BI. Med Tor Haugnes i spissen, får vi tatt i bruk ressurser som hadde vært vanskelig å ta i bruk uten. Neste uke får vi holde Aftenskole, hvor alle som ønsker å komme med konstruktiv kritikk, forslag til forbedringer og utbedring av strategier er velkomne. Vi håper så mange som mulig har mulighet til å komme og være med å gjøre epletips.no så bra som overhodet mulig!
Følg denne linken for mer informasjon: https://www.facebook.com/events/1376006765993196/?fref=ts

I går hadde vi vår første dag i fotostudio på BI. Dette er uvurderlig for oss, og noe vi også setter stor pris på! Tusen takk til LearningLab og Milosz for gjestfriheten og muligheten til å ta i bruk interne ressurser. Vi ønsker å bygge sterke relasjoner til våre medlemmer og dette er et ledd i arbeidet. For oss er det viktig å få frem at vi også er mennesker, med de fordelene og ulempene det fører med seg, og at vi gjør dette fordi vi har så utrolig lyst! Derfor har vi i dag filmet en aldri så liten video hvor vi forteller om epletips.no sin oppstandelse, veien dit vi er nå og hvorfor vi i det hele tatt startet dette konseptet. Denne snutten vil bli publisert om kort tid.

Utenom dette, er det fortsatt småplukk vi holder på med. Det går mye i innspilling av kurs og utvikling av strategier. Dette er voldsomt spennende og vi gleder oss til å se hvordan de neste månedene kommer til å utvikle seg. De neste dagene skal Mathias til Stockholm for å ta delta på Stockholm School of Economics sine Handelsdager. Han sitter i Næringslivsutvalget Bis egne Karrieredagskomité og drar over grensa for å knytte kontakter og bygge broer til NUs Karrieredager i september. Kanskje noen svensker liker epletips.no også?