Automatiske App-oppdateringer på iOS

Når det er nye oppdateringer tilgjengelige i App Store, pleier mobilen å si ifra med et lite rødt symbol på hjem-skjermen. Jeg har liten tålmodighet for varsler på hjemskjermen og har irritert meg over hvorfor appene mine ikke kan oppdateres av seg selv…

Når det er nye oppdateringer tilgjengelige i App Store, pleier mobilen å si ifra med et lite rødt symbol på hjem-skjermen. Jeg har liten tålmodighet for varsler på hjemskjermen og har irritert meg over hvorfor appene mine ikke kan oppdateres av seg selv, slik som på Mac. Vel – det kan de. Sånn gjør du det.

IMG_5909

På eldre versjoner av iOS måtte man altså gå inn i App Store, trykke på oppdateringer, og så oppdatere. Det ble en for komplisert jobb for mange, og jeg tror de fleste kjenner seg igjen i ikonet over! Med iOS 7 kom denne glimrende funksjonen, skreddersydd for latsabber som meg.

Gå til Innstillinger, og rull deg ned til iTunes og App Store. 

IMG_5911

 

Her finnes et panel som heter Automatiske Nedlastninger – som jo er det vi leter etter. Her kan du huke av for hva du ønsker at iPhonen eller iPaden skal ta hånd om for deg, og hvorvidt du ønsker å bruke mobildata til å laste ned oppdateringene.

 

IMG_5912          IMG_5913

 

Apple vil nå spørre hvor ofte du ønsker at appene dine skal oppdateres automatisk. Jeg velger å ikke huke av for Bruk mobildata. Det betyr at mine apper bare vil oppdateres når jeg er koblet til et WiFi-nettverk.

Få flere geniale tips, nyheter og eksklusive tilbud rett i innboksen!

Gjør som tusenvis av andre og hold deg oppdatert.

Vi sender deg 1-2 e-poster i måneden med nyttige tips og det viktigste du må vite fra Apple-verdenen.