Automatisk oppdatering av apper på iPhone og iPad

Når det er nye oppdateringer tilgjengelige i App Store på iPhonen din, vil du kunne se et rødt symbol på ikonet til App Store på hjem-skjermen. Du kan faktisk slippe å se denne varslingen på appen, og i stedet la appene oppdateres automatisk. Da trenger du ikke å tenke på alle oppdateringer som må gjøres i fremtiden.

Læringsmål

  • Hvordan automatisk oppdatere apper på iPhone og iPad

Automatisk oppdatering i App Store

På eldre versjoner av iOS måtte du gå inn i App Store og manuelt oppdatere alle appene. Med utallige apper på iPhonen blir dette en nokså slitsom oppgave. Senere kom det heldigvis en funksjon som slipper at du klikker deg inn selv. I stedet oppdateres alle apper — uten at du trenger å løfte en finger.

IMG_5909

Med Epleblokka iOS får du en enkel og forståelig håndbok med alt det viktigste du trenger å vite om iPad og iPhone. Den er full av våre beste tips og mye mer!

Bestill Epleblokka for iPad og iPhone her

Automatisk oppdatering av apper på iPhonen

Gå til Innstillinger > iTunes og App Store.

automatisk oppdatering

Her finnes et panel som heter Automatiske Nedlastninger — som er akkurat hva vi leter eter. Her kan du huke av for hva du ønsker at iPhonen eller iPaden skal ta hånd om for deg, og hvorvidt du ønsker å bruke mobildata til å laste ned oppdateringene.

Apple vil nå spørre hvor ofte du ønsker at appene dine skal oppdateres automatisk. Det kan være lurt ikke å huke av for Bruk mobildata. I stedet vil iPhonen oppdateres når du er tilkoblet WiFi og du kan heller bruke mobildataen på andre som, som for eksempel å lese avisen på mobilen på vei til jobb.

Vi håper at dette sparer deg for noe hodebry når appene på iPhonen din trenger oppdatering i fremtiden 🙂

Prøv kursmedlemskap gratis i 30 dager!

Kom i gang her