Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

5 anbefalte gratis apper til din iPad!

Enten om du nettopp har skaffet deg en splitter ny iPad Pro eller iPad Air 2, vil du nok mest sannsynlig laste ned mange kule og nyttige apper med en gang. Hvis du sitter med en litt eldre iPad, ønsker du kanskje å oppdatere den med å installere noen nye apper.

Det er appene som virkelig skiller iOS fra andre operativsystemer. Appene i AppStore er av mye bedre kvalitet og har et mye større utvalg enn noen annen tablet. Noen apper er gratis, mens noen koster penger. I jungelen av apper kan det noen ganger være vanskelig å vite hvilke apper som er verdt å kjøpe, og hvilke gratis apper er det smart å installere. I dette tipset går vi gjennom 5 gratis apper du bør installere på din iPad, for å få mest mulig glede av den!

 

1. NRK TV

IMG_0252

Appen NRK TV gir deg tilgang til hele NRK arkivet på nett. Appen er gratis, og kan brukes så mye man vil innenfor Norge. Med denne appen får du tilgang til direkte TV (NRK 1, NRK 2, NRK 3) i tillegg til opptak. Appen «husker» hva du har sett, så du kan enkelt fortsette der du slapp dersom du ikke blir ferdig med et TV program.

 

2. YR

IMG_0262

YR appen er must- have for alle iPad brukere som er interessert i vær. YR er verdenskjent for nøyaktig og oppdatert vær- data. Appen er gratis, og gir detaljert informasjon fra de fleste steder i verden.

 

3. 1Password

IMG_0276

Sliter du med å huske passord? Da er 1Password noe for deg. Første gang du tar i bruk 1Password blir du bedt om å lage et «hovedpassord», dette brukes til å låse opp alle andre passord som lagres i appen. Når du har registrert ditt hovedpassord, kan du ta i bruk appen for å lagre alle andre passord du bruker, slik at du hele tiden har de tilgjengelig. Du kan også legge inn Touch ID og kodelås for å få tilgang til lagrede passord.

 

4. iBooks

IMG_0264

iBooks kommer forhåndsinstallert på iPad, og er for deg som ønsker å bruke iPad til å lese bøker. Her har du tilgang til et bredt utvalg av bøker, både gratis og betalt. Dersom du ikke finner alle ønskede titler i iBooks butikken, kan Kindle for iOS anbefales. Dette programmet tilbyr alle titler som er tilgjengelig hos Amazon Kindle.

 

5. Google Maps for iPad

IMG_0256

Google Maps for iPad gir deg trafikkinformasjon, forslag til reiseruter med kollektivtrafikk, navigasjon med bil og mye mer. I tillegg kan du bruke appen til å se satelittbilder fra hele verden. Du kan til og med få trafikk- og køinformasjon på de fleste veier i sanntid. Google Maps for iPad anbefales på det sterkeste!

 

Med disse appene installert får du mye mer ut av din iPad, uten å betale en eneste krone.