Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

3 råtøffe funksjoner med nye iOS 8.3

Du har kanskje lagt merke til at det er kommet en ny versjon av iOS. Den iOS 8.3 og inneholder som vanlig mange feilrettinger, men også noen nye funksjoner. Her er de tre vi syntes er kulest!

Større utvalg av Emojis

Du vet de smilefjesene på Mac og iPad? De har fått en liten oppussing. Ikke bare hvordan du velger Emojis, men det har også kommet nye. Det har kommet nye hudfarger på fjesene. For å finne dem, trenger du bare å holde fingeren på smilefjeset du vil gi ny hudfarge.

nye emojis

Filtrer uønskede meldinger

Det har også blitt enklere å filtrere ut ukjente iMessage-avsendere. I Instillinger → Meldinger kan du nå huke av for Filtrer ukjente nummer. Da skrur du av varslinger fra avsendere som ikke ligger i dine kontakter, og legger dem i en egen meldingsliste, markert på bildet under.
meldinger

Siri-forbedringer

For de som har merket denne tidligere feilen, har den vært veldig irriterende. Det har nemlig ikke gått an å få Siri til å ringe noen på høyttaler. Det har de nå rettet opp i, og ved en enkel talekommando ringer Siri hvem som helst på høyttaler.