Vi bruker cookies for å gi deg en bedre opplevelse av nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke siden, godtar du bruken av cookies.Lukk melding

3 påskeapplikasjoner til iPhone og iPad

Nå som påsken er her, og mange flykter til respektive hytter og krypinn har vi noen apper å anbefale! Påsken er tid for tradisjon. Om det er hoppkonkurranse, påskestek, eller solveggen. Vi har funnet frem applikasjoner til iOS (iPad og iPhone) som skal hjelpe deg å få en roligere og enklere påske.

1. Skisporet

skispor app

Jeg må innrømme at jeg hverken er veldig glad i, eller god på ski, men denne appen er allikevel smart. Den gir deg løypekart over hele Norge, og viser deg til nærmeste løyper. Den kan hentes gratis i App Store.

2. MatPrat

matprat app

MatPrat trenger ingen introduksjon! En enorm database med oppskrifter i alle former og fasonger, lett tilgjengelig, helt gratis. Gjør påskemiddagen til en lek, med oppskrift og handleliste i lommen.

3. Yr

yr

Meteorologisk institutts egen vær-applikasjon er også å anbefale. Få kål på når du skal ta langturen, med den mest presise værvarsleren du får tak i i App Store.